Jaap Reesema, Froukje, The 1975, Rod Stewart en K3 hebben nieuws.

Jaap Reesema, Froukje, The 1975, Rod Stewart en K3 hebben nieuws!

16.02.2024

Opnieuw brengt Lena jou op de hoogte van het allerlaatste opnieuws.

Deze week werd onze nieuwe community Friends For Live gelanceerd. Vier concertzalen, drie theaters en één lidmaatschap dat jou verbindt met al deze zalen. Friends For Life biedt alleen maar voordelen voor alle fervente concertgangers of grote fans van musicals. Eerder toegang tot de presale, een aparte ingang speciaal voor jou én daarbovenop nog extra korting op tickets, drinken en VIP Experiences.

Ontdek wat Friend For Live voor jou kan betekenen!

----

‘The best is yet to come’, dat kunnen we wel zeggen! Novastar komt weer terug naar de Lotto Arena. De laatste keer dat Joost Zwegers hier stond, was in 2009. Volgend jaar blikt hij voor het eerst met plezier terug op zijn succesvolle carrière tijdens zijn grootste Belgische indoorshow ooit.

De show vindt plaats op 25 oktober 2025, de ticketverkoop start volgende week, 22 februari.

----

De eerste gastartiesten voor de show van Jaap Reesema in de Lotto Arena waren al eerder bekend: Regi, Pauline en Lea Rue. Nu mogen twee extra artiesten zich aan dit prachtige lijstje toevoegen. Niemand minder dan Nielson en Stef Bos komen mee naar de Lotto Arena! Dat kan niets anders betekenen dan een knaller van een show!

Jaap Reesema met vijf goede vrienden samen op het podium van de Lotto Arena op 30 en 31 maart 2024.

----

Het is ein-de-lijk zo ver. De afgelopen twee weken hebben we het er in ‘popnieuws’ steeds over gehad, maar nu stuurt de Britse punkband IDLES hun nieuwste album eindelijk de wereld in. Het album ‘TANGK’ komt twee jaar na hun vorige album. Benieuwd hoe het live klinkt? IDLES staat op 9 maart in de Lotto Arena.

----

De 3FM Awards worden 21 maart uitgereikt in Den Haag. Een van de grote kanshebbers is Froukje, met maar liefst drie nominaties. Ze is genomineerd voor 'Beste Artiest', 'Beste Song' en 'Beste Album' voor haar debuut ‘Noodzakelijk Verdriet’. Met dit langverwachte debuutalbum komt ze naar de grote zalen. Wie daar ook zal zijn is de jonge, Nederlandse singer-songwriter CHARLOT. Zij komt popsensatie Froukje vergezellen in de Lotto Arena! Ze zal openen tijdens haar show op 31 oktober.

----

De soundtrack van de nieuwe historische dramaserie ‘The New Look’ bestaat uit moderne covers van oude nummers uit de vorige eeuw. Wie ook mee op deze soundtrack staat, is The 1975. Zij hebben een cover gemaakt van het nummer ‘Now Is The Hour’. Het nummer kan je hier beluisteren! The 1975 brengt hun ‘Still… At Their Very Best’ tournee naar Vorst Nationaal op 3 maart.

----

Rod Stewart brengt weer een nieuw album uit! De Britse rockzanger en zijn goede vriend Jools Holland sloegen de handen in elkaar en brengen nu hun eerste gezamenlijke album uit. Vanaf 23 februari kan je Swing Fever in de rekken vinden. Stewart staat in het Sportpaleis op 11 mei 2024 en brengt zijn grootste hits van de afgelopen 50 jaar voor een laatste keer.

----

Happy birthday! Loreena McKennitt mag op 17 februari 67 kaarsjes uitblazen! Binnen twee maanden kan ze haar verjaardag vieren in een volledig uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen. Loreena McKennitt komt op 6 april 2024 naar Stadsschouwburg Antwerpen.

---

Beestig leuk nieuws voor K3’tjes Hanne, Marthe en Julia! Meer dan 20 jaar na de eerste première van ‘De 3 Biggetjes’ in 2003 mogen zij de musical weer opnieuw tot leven brengen. Afgelopen week kropen ze in de huid van Knirri, Knarri en Knorri voor de première van de nieuwe versie van 'De 3 Biggetjes'. De K3’tjes trekken door Vlaanderen en België met hun musicaldebuut en houden halt in enkele van de grootste theaters van het land!

Vanaf 30 maart speelt 'De 3 Biggetjes' in Trixxo Theater en vanaf 9 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief