HAUSER

Rebel With A Cello

Het NMBS-personeel staakt van dinsdag 7 november om 22 uur tot donderdag 9 november om 22 uur. Hou rekening met mogelijke hinder onderweg. Raadpleeg de dag voor vertrek de website van de NMBS voor een alternatieve vervoersregeling.

De bad boy onder de instrumentalisten en stichtend lid van 2Cellos, simpelweg bekend als HAUSER, kondigt zijn langverwachte, allereerste wereldwijde solotournee aan: 'Rebel with a Cello'. Gewapend met het momentum van zijn laatste en uitverkochte 2Cellos-tournee, lanceert de superster cellist en visueel artiest de ultieme muzikale showcase. Hij brengt zijn kenmerkende performance pyrotechnics samen met zijn romantische en soulvolle sound en stijl.

De ondeugende romanticus van de muziek brengt tijdens deze tournee alles wat zijn fans hebben leren kennen en liefhebben via zijn visuele mediapresentaties, zoals het razendpopulaire 'Beach Party', en muzikale droomlandschappen zoals de visuele concepten 'Alone, Together'. Maar HAUSERs eerste tournee heeft ook een derde act met rockende en ritmische retro meets modern dancetracks met invloeden uit de hele wereld, bekend van zijn nieuwe soloalbum dat nu wereldwijd verkrijgbaar is, 'The Player'.

Dans met hem en beleef de betoverende magie.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief