Bekijk deze website in het Nederlands

Mobiliteit

Te voet of met de fiets

Voor wie op wandelafstand woont of werkt, is de meest ideale manier om het Sportpaleis te bereiken te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Aan het Sportpaleis, opzij van de parking Vaart, bevindt zich een gloednieuwe stalling voor 300 fietsen. Je kan ook gebruikmaken van de fietsen die door de stad Antwerpen ter beschikking worden gesteld.

Met het openbaar vervoer – Combiticket

Maak met andere fans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

Meer info over het combiticket

Met trein en bus

Hou er rekening mee dat er na afloop van avondevenementen vaak geen treinritten terug huiswaarts zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Vlakbij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein, waar je kan overstappen op de trams en bussen van De Lijn. Dankzij je combiticket maak je vrij gebruik van het openbaar vervoer met De Lijn.

Meer info over het combiticket

Download het overzicht van de rechtstreekse tramlijnen naar het Sportpaleis (pdf, 107 kb)
Download de kaart van het Antwerpse tramnet (pdf; 156 kb)

Met de auto

Gebruik je combiticket vanaf een Park+Ride

Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van het Sportpaleis, parkeer op een Park+Ride en kom vlot met tram of bus naar de zaal. Je combiticket Sportpaleis/Lotto Arena – De Lijn is geldig als vervoersbewijs! De P+R-terreinen bieden samen plaats aan bijna 2.000 auto’s.

Meer info over Park+Ride en het combiticket

Bezoekers uit Oost- en West-Vlaanderen kunnen vanaf de Park & Ride-zones op Linkeroever met hun combiticket vrij gebruikmaken van het openbaar vervoer naar het Sportpaleis.

Toch met de auto naar het Sportpaleis?

Mis het begin van een evenement niet! Vertrek tijdig en informeer je via de radio of door op de links hieronder te klikken over wegwerkzaamheden en eventuele fileproblemen in de buurt:
www.verkeerscentrum.be
www.wegeninfo.be
www.wegenwerken.be

In geval van ernstige verkeershinder in de buurt van het Sportpaleis of bij slechte weersomstandigheden doen wij ons uiterste best om het evenement pas te laten starten wanneer het merendeel van het publiek binnen is.

Voor aanvang van een evenement publiceren we op de pagina van het evenement zelf welke parkeerterreinen beschikbaar zijn. Raadpleeg de pagina voor je vertrek, zeker wanneer gelijktijdig activiteiten plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Lees verder