Tickets

Tickets bestellen

Online

Koop je tickets uitsluitend via de officieel erkende kanalen: de website van Sportpaleis Antwerpen, be•at Tickets en Ticketmaster.

Aan de kassa

Is een show nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang tickets kopen aan de kassa van het Sportpaleis.
Opgelet! Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Telefonisch

Wil je telefonisch tickets bestellen of heb je vragen over je tickets?
Contacteer ons.

Voor een groep

Wil je een show bijwonen met een groep van 20 of meer personen? Dat kan! Wij bieden voor groepen vaak mooie kortingen op shows.
Meer informatie vind je op onze groepenpagina.

Ticketprijzen

De op onze website vermelde ticketprijzen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. Deze prijzen zijn inclusief de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer.

Tickets

Aanvaarde betaalmethodes

Ticketmaster is de officiële ticketpartner van be•at en aanvaardt de volgende betaalmethodes: Bancontact, Payconiq, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Paypal, Klarna, cadeautickets- en vouchers van Ticketmaster.

Cultuurcheques, consumptiecheques en dergelijke worden niet aanvaard.

Ticketfraude

Malafide ticketverkopers

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst en dus ongeldig.

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het bij het Meldpunt van de federale overheid.

Uitgestelde ticketverzending

Voor de meeste shows zijn de tickets pas enkele weken of dagen voor de show beschikbaar. Dat gebeurt om het frauderen met tickets tegen te gaan. Door tickets pas kort voor de show beschikbaar te maken, wordt het doorverkopen aan hoge prijzen op de zwarte markt een stuk moeilijker.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief