Overnachten

Antwerpen heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar het Sportpaleis met een bezoek aan Antwerpen. De Scheldestad zit vol verrassende hoogtepunten. De ZOO van Antwerpen is een van de oudste en mooiste stadsdierentuinen van Europa. In de Antwerpse skyline neemt de O.L.V. – kathedraal trots haar plaats in: het is de hoogste kerktoren van de Lage Landen en staat op de UNESCO – Werelderfgoedlijst. Ontdek de collectie van het MAS en bewonder de stad vanop het 60 meter hoge dak. Andere bijzondere musea zijn o.a. het Middelheimmuseum, het Rubenshuis, Plantin-Moretus. Antwerpen is de bakermat van diamant en mode en een heerlijke stad voor wie houdt van winkelen en gastronomie. Je vindt er alles, en altijd op wandel- of fietsafstand (maak gebruik van de Antwerpse stadsfietsen). Kom je met de trein? Dan ontdek je gelijk ook het majestueuze Antwerpen-Centraal, het mooiste station ter wereld. Overtuigd? Boek dan meteen je logies in Antwerpen.

Voor info over toeristisch Antwerpen kan je terecht op de website van Visit Antwerpen.

Overnachten in Antwerpen

Mercure Antwerp City Centre

Mercure Antwerp City Centre

Een prachtig fashion boutique hotel in het hart van de Antwerpse diamantwijk, vlakbij het Centraal Station en de winkelstraten. De kamers hebben uitzicht op het Stadspark. Vergaderen met zicht op het groen? Genieten van rust en stilte? Of een wandeling in het Stadspark? Het kan allemaal!

A: Quinten Matsijslei 25, 2018 Antwerpen
T: +32 (0)3 231 15 15

Mercure Antwerp City South

Mercure Antwerp City South

Een gunstig gelegen en recent gerenoveerd hotel met sportief karakter, dichtbij het Zuid. Dankzij de ligging in de buurt van vele sportfaciliteiten, eert het interieurontwerp het 100-jarig Olympisch Jubileum. Zicht op het groen, genieten van de rust op het terras of een parkwandeling in Domein Hertoghe: we have it all! Ook de parking en elektrische laadpalen vormen een troef.

A: Desguinlei 94, 2018 Antwerpen
T: +32 (0)3 244 82 11

Holiday Inn Express Antwerp City-North

Holiday Inn Express Antwerp City-North

Een budgetvriendelijk hotel met ideale ligging aan ’t Eilandje, tussen de Antwerpse haven en het historische centrum. Het moderne hotel biedt zowel comfort als kwaliteit zodat je rustig kunt relaxen en de dag kan beginnen met een glimlach. De bereikbaarheid (vlakbij Kinepolis en het Sportpaleis), parking en elektrische laadpalen vormen een ware troef.

A: Italiëlei 2A, 2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 221 49 49

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief