Regi

The Return

Vanaf vr 27.10.2023

Stomverbaasd! Zo keek Team Regi naar het verloop van de ticketverkoop voor het ‘Regi – The Return’-concert van zaterdag 14 oktober 2023. Anderhalve week na zijn succesvolle ‘Zwaartekracht’-concert zijn er nauwelijks nog tickets te bekomen. Een tweede concert is de logica zelve, een artiest wil immers al zijn fans kunnen bereiken.

Agendaprobleem Sportpaleis

Ook de planningsafdeling van het Sportpaleis keek met grote ogen naar de ticketverkoop. Immers is er omwille van andere concerten en engagementen onvoldoende ruimte in de agenda om aan het eerste aangekondigde concert een tweede te koppelen.

Door de overweldigende ticketverkoop voor Regi – The Return wordt het concert van zaterdag 14 oktober verplaatst naar zaterdag 28 oktober. Er komt ook een extra concert op vrijdag 27 oktober .

Houders van een ticket voor 14 oktober worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets voor het extra concert van vrijdag 27 oktober zijn nu verkrijgbaar. Voor het concert op zaterdag 28 oktober zijn de laatste tickets in verkoop. Team Regi heeft nu een jaar de tijd om opnieuw een topshow te produceren. 

Update 02.11.2022

-----

Regi zette in een uitverkocht Sportpaleis een dijk van een show neer met 'Regi - Zwaartekracht'. De heer en meester van de Vlaamse pop- en dance scene was in absolute topvorm. Samen met een reeks special guests zorgde dat voor vuurwerk. De fans tellen intussen af naar zijn nieuwe show ‘Regi - The Return’ op zaterdag 14 oktober 2023 in het Sportpaleis.

vr 27.10.2023
  • DeurenTBC
  • ShowTBC
  • EindeTBC

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

vr 27.10.2023 20:30
230,52

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Kopen
za 28.10.2023 20:30
230,52

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en mooie plaatsen in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Wachtlijst

Groepen

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Neem contact op voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief