Radio2 zet elke avond Schlagerfestival-artiest in de kijker.

Radio2 zet elke avond Schlagerfestival-artiest in de kijker

06.02.2024

Het Schlagerfestival warmt jou samen met Radio2 al een beetje op voor de komende editie van het festival eind maart in Trixxo Arena Hasselt. Radiostemmen Vanessa Vanhove (Radio2 BeneBene) en Kim Debrie (Radio 2) ontvangen telkens een van de Schlagerfestival-artiesten.

Sasha Rosen beet gisteren af. Vanavond is het de beurt aan Christoff en Lindsay, maar ook het populaire duo Bram & Lennert loopt langs. Woensdag 7 februari komt Bart Kaëll en donderdagavond 8 februari sluit Garry Hagger het rijtje af.

Luister telkens tussen 17 en 18 uur naar Vanessa op Radio2 BeneBene op DAB+ en naar Radio2 tussen 18 en 20 uur bij Kim en tel mee af naar hét feestweekend van het jaar.

Vrijdagochtend zorgen De Romeo’s trouwens voor een stunt, want dan zijn Chris, Davy en Gunther te gast in ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Samen met de luisteraars worden Peter Van de Veire en Kim Van Oncen getrakteerd op een bijzonder liedje dat De Romeo’s hebben verschlagerd.

"Even weg uit onze comfortzone, maar super plezant om te doen. We zijn heel benieuwd naar de reacties van de luisteraars", laten De Romeo’s geamuseerd weten.

Het Schlagerfestival vindt plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondagnamiddag 24 maart 2024 in de Trixxo Arena Hasselt. Op de affiche De Romeo’s & Sasha, Lindsay, Sam Gooris, Jettie Pallettie, Garry Hagger, Christoff, Raf Van Brussel, Bram & Lennert en Bart Kaëll.

Koop nu je tickets voor Het Schlagerfestival 2024.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief