Pommelien Thijs is dé grote winnaar van het Gala van de Gouden K's en ging met 3 Gouden K's naar huis.

Pommelien Thijs pakt in het Sportpaleis 3 Gouden K's

21.01.2024

Het Gala van de Gouden K’s was zaterdag 20 januari aan zijn elfde editie toe. In een bruisend en tot aan de nok toe gevuld Sportpaleis genoten Ketnetters en hun ouders van een spetterende show met tal van optredens.

#LikeMe kreeg in het Sportpaleis tijdens het Gala van de Gouden K's een ontroerende afscheidsperformance.

Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd. Onder meer de Ketnet-wrappers, Dina Tersago, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen tekenden present voor de awardshow van Ketnet.

Tijdens het Gala konden de kijkers in het Sportpaleis en thuis ontdekken wie of wat in 2023 in media, showbizz en sport het populairst was bij Vlaamse kinderen en dus een Gouden K verdiende. ​Pommelien Thijs was dé grote winnaar van de avond en ging met 3 Gouden K's naar huis.

Pommelien grote winnaar van de avond

Er werden opnieuw tien Gouden K's uitgereikt. #LikeMe ging voor een laatste keer naar huis met een award voor Ketnet-programma, The Masked Singer won opnieuw de Gouden K voor familieprogramma en ook Karrewiet viel weer in de prijzen. Maar grote winnaar van de avond was zangeres en actrice Pommelien Thijs, die met drie Gouden K's naar huis mocht.

Ketnet-programma: #LikeMe
Ketnet-ster: Pommelien Thijs in #LikeMe
Ketnet-moment: Sander neemt afscheid als Ketnet-wrapper
Familieprogramma: The Masked Singer
Held: Aaron Blommaert wint The Masked Singer
Song: Pommelien Thijs – Erop of eronder
Artiest: Pommelien Thijs
Online ster: Timon Verbeeck
Online kanaal: @Karrewiet
Outfit van de avond: Bert De Kock
Spectaculaire show

Er waren verder onder andere optredens van CAMILLE, Francisco, XINK en Gustaph. Enkele castleden van #LikeMe, zoals Hugo Sigal en Ann Van Den Broeck, verrasten ook de hoofdcast met een ontroerende afscheidsperformance. Pommelien Thijs sloot de avond gepast af met de Song van het jaar 'Erop of eronder'.

De awards werden uitgereikt door de coolste namen uit de showbizz: Dina Tersago, Gloria Monserez, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, ​ Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen.

Woensdag 24 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show bekijken met VGT, op ​ Ketnet, VRT MAX en Ketnet.be.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief