Over Star Academy, Mika, Jeff Panacloc en Patrick Fiori in Vorst Nationaal.

Over Star Academy, Mika, Jeff Panacloc en Patrick Fiori in Vorst Nationaal

16.03.2024

Vorige maand kregen Héléna en Julien, halve finalisten van de Star Academy, de kans om deel te nemen aan de musical 'Molière: l'Opéra Urbain' in de Dôme de Paris. Dove Attia, producer van musicals, had tijdens zijn bezoek aan het Star Academy-kasteel beloofd om de leerlingen uit te nodigen voor een voorstelling van deze show, en hij hield woord! Als jij ook in de wereld van Molière wil duiken, koop dan je tickets voor 'Molière Le Spectacle Musical' vanaf 23 maart in Vorst Nationaal.

Mika gaf op vrijdag 1 maart in Bordeaux het startschot voor zijn 'Apocalypse Tour'. Tijdens het concert waren er 11.000 toeschouwers om zijn nieuwe album 'Que ta tête fleurisse toujours' te ontdekken. Als je een ticket hebt voor dit concert, dan 'relax & take it easy op 31 maart in Vorst Nationaal.

Heb je dit al gehoord? Jeff Panacloc heeft op sociale media aangekondigd dat hij een nieuwe vriend op het podium zal introduceren. Na vele momenten met Jean-Marc, zal hij binnenkort Jerry Glory, de koning van stand-up, verwelkomen. Een nieuw avontuur begint voor deze twee ... maar in de tussentijd kom je je amuseren op 20 april 2024 in Vorst Nationaal.

Een maand geleden bracht de Franse zanger Patrick Fiori zijn nieuwe album "Le Chant est Libre" uit. In dit nieuwe opus, waarvan 6 nummers in samenwerking met Ycare werden geschreven, omringt hij zich met verschillende vrienden en vertelt hij de dromen van een reeks personages. Van de 'straatmuzikant' tot 'de zakenvrouw in haar kooi'. Kom naar Vorst Nationaal op 21 april om te luisteren naar zijn verhalen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief