Night of the Proms stunt met derde concert dit najaar.

Night of the Proms stunt met derde concert dit najaar

05.03.2024

Op het moment dat veel festivals hun affiche bekendmaken, pakt Night of the Proms uit met een stunt! Zelfs zonder ook maar één enkele artiest op de affiche voegt Night of the Proms vandaag een concert toe. De vraag naar tickets is zodanig groot dat er net zoals vorig jaar een derde concert wordt toegevoegd in het Sportpaleis. Het extra concert vindt plaats op zondagnamiddag 24 november om 15 uur.

De line-up wordt trouwens doorgaans begin mei bekendgemaakt. De artiesten van de 38e editie van Night of the Proms zullen zoals steeds begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra, NOTP backbone band en koor Fine Fleur onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Sinds 1994 vinden er ook jaarlijks Night of the Proms-concerten plaats in Duitsland. Dit jaar zijn er dat zestien met een tournee die aansluit op het Belgische luik en doorloopt tot vlak voor Kerstmis. Ook daar zijn er plannen om extra steden te verkennen en zo concerten toe te voegen vanwege de explosieve ticketverkoop.

Voor de Belgische en Duitse concerten tesamen zijn er op dit moment al ruim 100 000 tickets verkocht. Volgend jaar viert Night of the Proms z’n 40-jarig bestaan in Antwerpen.

Koop nu je tickets voor Night of the Proms 2024.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief