Nachtwacht staat in het najaar van 2024 met een nieuwe show in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Nachtwacht neemt clip op en kondigt nieuwe show aan

07.05.2024

In het Steenbakkerijmuseum in Boom werd deze week de nieuwe clip van Nachtwacht opgenomen. De clip hoort bij de nieuwe single ‘Samen Sterk’, die uitkomt op 15 mei.

‘Samen sterk’ gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor de Nachtwacht. 3 beste vrienden, elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden.

Nieuwe show 'De Bevroren Sneeuwkoningin'

En er is nog meer goed nieuws voor de fans! De nieuwe Nachtwachtshow “De Bevroren Sneeuwkoningin” werd net aangekondigd.

Louis Thyssen (Vladimir): “We gaan voor het eerst naar de Onderwereld met de show. Het decor zal ook een volledig andere stijl hebben dan de vorige jaren. De show is interactief: zingen, dansen, samen spreuken uitvoeren. Het publiek wordt letterlijk mee betrokken in het verhaal.”

“Nachtwacht heeft steeds jongere fans en dat is schattig om te zien bij de shows! De interactie met het publiek is altijd fantastisch, ook ouders vinden het leuk om mee op te gaan in de show. Er zitten ook altijd wat verborgen grapjes in voor een ouder publiek", vult Gio Kemper (Wilko) aan.

Waar gaat de nieuwe show van Nachtwacht over?

Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

Speelkalender Nachtwacht

19.10.2024 • Stadsschouwburg Antwerpen
26.10.2024 • Capitole Gent
16.11.2024 • Trixxo Theater

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief