Meer dan 10.000 tickets voor de musical 'Gaston & Leo'. Op 1, 2 en 3 maart in Capitole Gent.

Meer dan 10.000 tickets voor de musical 'Gaston & Leo'

30.01.2024

Afgelopen zaterdag werd de kaap van 10.000 tickets voor 'Gaston & Leo – De Hommage Musical' gehaald. Dat meldt producent Backstage Producties. De musical staat op 1, 2en 3 maart op de planken in Capitole Gent.

Sinds de feestelijke première op 19 januari heeft de hommage musical aan Gaston & Leo zich ontpopt tot een ware triomf. De voorstelling werd met lof is ontvangen door zowel pers als publiek. De cast brengt een oprechte viering van het komische duo dat zelfs 30 jaar na het overlijden van Leo Martin nog steeds een speciaal plekje in het hart van het Vlaamse publiek inneemt.

Producent Dirk Van Vooren, verheugd en dankbaar, verklaart: "Het succes van ‘Gaston & Leo – De Hommage Musical’ overtreft onze stoutste verwachtingen. (..) Het is een eerbetoon dat recht doet aan het onvergetelijke duo, en we zijn dankbaar dat we dit met zoveel mensen kunnen delen. En ik weet dat er nog een groot potentieel publiek deze voorstelling wil omarmen, doe het nu voor het te laat is!"

Warre Borgmans en Jurgen Delnaet brengen met verve de karakters van Gaston & Leo tot leven. De hoofdcast bestaat verder uit Sandrine André, Gunther Levi en Heidi De Grauwe. Een gevarieerd ensemble van tien talentvolle acteurs, waaronder Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn, omringen de hoofdcast en zorgen voor een meeslepende ervaring.

'Gaston & Leo – De Hommage Musical' is op 1, 2 en 3 maart 2024 te zien in Capitole Gent.

Koop nu je tickets voor 'Gaston & Leo – De Hommage Musical'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief