Jérémie Vrielynck, die dit voorjaar is te zien in de musical 'Hairspray', schrijft hit voor Jo Hens.

Jérémie Vrielynck schrijft hit voor Jo Hens

12.01.2024

Vandaag wordt de allernieuwste single 'Tot Altijd' van Jo Hens - bekend van zijn rol in de televisiereeks 'Familie' - gereleased. De muziek en productie van de single werden gerealiseerd door Jérémie Vrielynck, die dit voorjaar is te zien in de musical 'Hairspray'.

Jérémie Vrielynck over het nummer 'Tot Altijd': "Wanneer je een song maakt over een zwaarbeladen thema, bestaat de kans dat je je verliest in dramatiek. We kozen er bewust voor om een krachtig uptempo nummer te schrijven en geen ballad. Wat de productie betreft heb ik me helemaal kunnen uitleven. Ik geloof echt dat we in ons opzet geslaagd zijn en op een heel respectvolle manier een eigentijdse invulling hebben kunnen geven aan een belangrijk verhaal uit de Belgische geschiedenis!"

Jérémie Vrielynck is naast componist en muziekproducent ook een gevierd musicalacteur. Zo kruipt hij binnenkort in de musical 'Hairspray' in de huid van Link Larkin, de crush van Tracy Turnblad (een rol van Jozefien Grossen).Hij staat vanaf 14 maart met de musical 'Hairspray' in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Koop nu je tickets voor 'Hairpray'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief