Hans Klok komt naar Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

Illusionist Hans Klok brengt spectaculaire nieuwe show naar Gent en Antwerpen

26.03.2024

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok komt dit najaar naar België met zijn adembenemende nieuwe show 'Face the Future'. Zaterdag 16 november 2024 staat hij in Capitole Gent en op zaterdag 23 november 2024 kan je in Stadsschouwburg Antwerpen getuige zijn van dit ongeziene spektakel.

De afgelopen maanden heeft wereldvermaard illusionist Hans Klok samen met regisseur Stanley Burleson hard gewerkt aan zijn nieuwe theatershow ‘Face the Future’. In dit ongekende spektakel toont Hans hoe illusionisme, geconfronteerd met de razendsnelle technologische evolutie, er in de toekomst zal uitzien.

In ‘Face the Future’ creëert Hans Klok een avatar als oplossing voor de uitdagingen waar een illusionist in 2024 mee te maken heeft. Deze dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, neemt het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over.

De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen, is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen. ’Face the Future’ is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van ’s werelds snelste illusionist. 

“Het wordt een geweldige show. Ik heb mezelf als het ware opnieuw moeten uitvinden omdat de technologie zo snel gaat. Artificial Intelligence en Virtual Reality zijn een onderdeel van de samenleving geworden. Dat wordt in de toekomst alleen nog maar meer. Daarom heb ik de show ‘Face the Future’ genoemd. Het wordt een magische reis door de tijd. In alle opzichten", aldus Hans Klok.

Tickets voor ‘Face the Future’ van Hans Klok op zaterdag 16 november 2024 in Capitole Gent en op zaterdag 23 november 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen, zijn nu verkrijgbaar.


Laat via dit formulier weten welke verhalen en welk nieuws jij hier graag wil lezen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief