Extra shows hitmusical Grease in Gent en Hasselt.

Extra shows hitmusical Grease in Gent en Hasselt

09.07.2024

Hoewel de piek pas na de zomer voorspeld wordt, sluipt het Greasevirus nu al Vlaanderen binnen. Paniek hoeft er zeker niet te zijn, want na de eerste meldingen van jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn, werden de nodige maatregelen getroffen om iedereen van z'n broodnodige injectie Grease te kunnen voorzien.

Naast de eerder aangekondigde voorstellingen staan er nu al extra shows van de onverwoestbare feelgood klassieker 'Grease' gepland in Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Met o.a. Tinne Oltmans en Danny Dorland als droomkoppel Sandy & Danny, Ruth Beeckmans als Miss Lynch, Lauren De Ruyck als de ruige Rizzo, Pieter Casteleyn als Kenickie en Thomas Van Goethem als Vince Fontaine, ben je alvast verzekerd van een fantastische en doeltreffende Greasekuur tegen deze hardnekkige, maar goedaardige microbe.

Grease staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als 'You’re The One That I Want', 'Hopelessly Devoted To You', 'Summer Nights en Sandy', in deze swingende productie gebracht in heerlijke Nederlandstalige versies, doen het publiek nog steeds dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets.

Extra voorstellingen 'Grease':
zaterdag 5 oktober om 15 uur in Capitole Gent
zaterdag 12 oktober om 15 uur in Trixxo Theater Hasselt

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief