Te voet, met de fiets of met de step

Slim Naar Antwerpen routeplanner

Gebruik de routeplanner van Slim Naar Antwerpen om de vlotste route naar het Sportpaleis uit te stippelen.

Te voet

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je het Sportpaleis het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Met de fiets

Het Sportpaleis en de Lotto Arena beschikken samen over drie fietsenstallingen.
Bekijk op dit plannetje waar de fietsenstallingen zich bevinden.

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar het Sportpaleis te gaan. Er zijn verschillende opties:

Velo Antwerpen

Velo Antwerpen maakt gebruik van vaste stations waar je fietsen kan uitlenen en terugbrengen. Er zijn drie Velo-stations op wandelafstand van het Sportpaleis:

  • 120 — Eendracht (400 meter van het Sportpaleis)

  • 227 — Amstel (450 meter van het Sportpaleis)

  • 228 — Van Heetvelde (750 meter van het Sportpaleis)

Op de website en de app van Velo Antwerpen (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je nakijken waar de stations zich precies bevinden en hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn.

Blue-bike

Aan alle treinstations in Antwerpen kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Donkey Republic

De fietsen van Donkey Republic kan je op vaste locaties ophalen en daar ook weer afzetten. Ontgrendelen en vergrendelen doe je via de app (te downloaden in de App Store of Play Store).

Cargoroo

Cargoroo biedt elektrische bakfietsen aan die je met de app (te downloaden in de App Store of Play Store) kan ontgrendelen en meteen kan gebruiken. Je brengt de Cargoroo-bakfiets telkens terug naar de dropzone waar je hem ophaalde.

Velo Antwerpen

Met een deelstep

Met een elektrische deelstep geraak je vlot en snel naar het Sportpaleis. Deze steps werken allemaal volgens hetzelfde principe: je kan ze overal ontlenen en weer achterlaten (behalve in no park zones). Ontgrendelen en weer inleveren doe je allemaal via de app.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief