Metejoor

Metejoor zorgt opnieuw voor enkele verrassingen van formaat. Twee zelfs. Niet alleen brengt hij de pakkende song ‘Wat wil je van mij’ uit, een duet met Hannah Mae. Maar de ticketverkoop voor zijn eerste grote Sportpaleisconcert verloopt zo voorspoedig dat hij op vrijdag 3 november 2023 een tweede concert aankondigt! Tickets zijn meteen beschikbaar.

De aankondiging van zijn eerste concert in het Sportpaleis vond exact een jaar na de release van zijn debuutalbum plaats. "Mijn familie is niet groot genoeg om het Sportpaleis te vullen, dus ik hoop dat mijn fans massaal aanwezig zullen zijn", grapte Metejoor toen op de nationale radio. En dat zijn ze! De belangstelling is zelfs zo groot dat Metejoor vandaag een tweede concert op vrijdag 3 november in het Sportpaleis bekendmaakt.

Metejoor reageert enthousiast. "Ik had al wel het gevoel dat de fans van Metejoor loyaal zijn, maar dit hadden we niet durven dromen. De druk om er nu twee fantastische avonden van te maken, wordt alleen maar groter. Maar eerlijk: ik wou dat ik er morgen al aan kon beginnen". 

Maar eerst heeft Metejoor nog wat andere katten te geselen: hij werkt in het voorjaar van 2023 nog een tournee langs de grootste theaters af en is ook te zien in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’.

Nieuwe single

Na de meer dan succesvolle single ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle, slaat Metejoor opnieuw de handen in elkaar met een stem uit Nederland. Samen met singer-songwriter Hannah Mae brengt hij vandaag de power song 'Wat Wil Je Van Mij' uit. Het nummer beschrijft hoe belangrijk communicatie tussen twee personen is. Eender welke relatie je aangaat, het moet van twee kanten komen. ’Wat Wil Je Van Mij’ is zoals wel meer van Metejoors’ nummers zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen. Het werd mede geschreven en geproduceerd door The Companions. 

Update 16.11.2022

-----

Op zaterdag 4 november 2023 bereikt Metejoor bestemming Sportpaleis. De populaire zanger geeft er - begeleid door een uitgebreide liveband - zijn eerste arenaconcert. Hiermee gaat een jongensdroom van Metejoor in vervulling.

Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hing zijn faalangst aan de haak en sloeg in 2021 een nieuwe weg in. Hij koos fulltime voor het artiestenleven en trok de schoolpoort achter zich dicht. Met de artiestennaam Metejoor waagde hij zich aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg.

Jongensdroom in vervulling

Op 28 oktober 2021 verscheen Metejoors titelloze debuutalbum, met daarop de nu al tijdloze hits ‘1 op een Miljoen’ (ft. Babet) , ‘Rendez-vous’ (ft. Emma Heesters), ‘Ze meent het’ en ‘Dit is wat mijn mama zei’.

Het afgelopen jaar gingen voor Metejoor heel wat jongensdromen in vervulling. Hij speelde in theaters en op festivals, was te zien op televisie, ontving drie MIA’s, was genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit en scoorde nummer 1-hits. Maar één grote droom bleef voorlopig nog onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Nu wordt ook die wens vervuld. Zaterdag 4 november 2023 speelt Metejoor zijn eerste solo arenaconcert in het Antwerps Sportpaleis.

“Met superveel goesting kijk ik al uit naar dit nieuw avontuur. Maar eerlijk is eerlijk: ook dit is weer een grote stap in mijn carrière, waar ik toch wat zweethandjes van krijg. Ik ben zo dankbaar voor de warmte waarmee muziekminnend Vlaanderen me omarmt en die me nu in staat stelt om de droom van elke artiest te kunnen realiseren: een avondvullend concert in het Sportpaleis”, aldus Metejoor.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief