Metejoor 2025

Vanaf vr 31.10.2025

In november 2023 maakte Metejoor zijn jongensdroom waar: optreden in een uitverkocht Sportpaleis. Dat deed hij niet één, maar twee keer! In 2025 keert hij terug naar de muziektempel. Wees er ook bij!

Metejoor kondigde afgelopen november op zijn allereerste Sportpaleis-concerten aan dat hij er op 1 november 2025 opnieuw zal staan. Amper 4 maanden later voegt hij al een tweede datum toe. Ook op vrijdag 31 oktober zwaaien de deuren van het Sportpaleis open voor 15 000 Metejoor-fans.

“Ik denk nog regelmatig terug aan mijn eerste concerten afgelopen november. Ik kan eigenlijk echt niet wachten om er terug te staan in najaar 2025", aldus Metejoor.

Joris wilde met zijn eerste soloshows in het Sportpaleis trouw blijven aan zichzelf en slaagde daar met brio in. Met sterke composities met de uit het dagelijkse leven gegrepen teksten hingen 35 000 fans aan zijn lippen. De artiest, die de afgelopen jaren een innige band met zijn publiek heeft opgebouwd, wentelde zich in de warmte die van de tribunes rolde. Met een lach en een traan. Sorry Joris, eigen schuld.

Update 04.03.2024

-----

In november 2023 was het eindelijk zover: twee jaar na de release van zijn debuutalbum betrad Metejoor met brede glimlach het podium voor de eerste van twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. De focus van het concert lag volledig op de muziek, met oprechte songs gebracht door Joris en zijn straffe liveband, zijn zus Lisa en 6 backing vocals. De muzikale perfectie werd ondersteund door knappe beelden op een indrukwekkende videowall. Een auditief en visueel spektakel, waarbij inhoud primeerde.

Joris wilde met zijn eerste solo shows in het Sportpaleis trouw blijven aan zichzelf en slaagde daar met brio in bij zijn 17 500 fans. De sterke composities met de uit het dagelijkse leven gegrepen teksten nestelden zich in de harten van de aanwezigen. De artiest, die de afgelopen jaren een innige band met zijn publiek heeft opgebouwd, wentelde zich in de warmte die van de tribunes rolde. Met een lach en een traan. Opmerkelijk was het nummer ‘Groot’, waarbij Metejoor werd begeleid door maar liefst 35 drummers, strategisch verspreid in de zaal, wat zorgde voor een unieke muzikale 360° belevenis.

Metejoor, bekend om zijn vele duetten, verraste het publiek ook met enkele Nederlandse gastartiesten. Met Hannah Mae ("Wat wil je van mij"), Babet ("1 op een Miljoen"), Emma Heesters ("Rendez-Vous") en Snelle ("Kijk ons nou") waren alle originele stemmen van de partij. 

Metejoor 2025

Metejoor heeft 1 november 2025 al in zijn agenda omcirkeld. Hij wil rustig de tijd nemen om te werken aan nieuwe nummers die hem in staat zullen stellen om een geheel nieuwe show aan zijn fans te kunnen presenteren.

Vanaf vr 31.10.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 01.11.2025 20:30
261,91

The be•at VIP Experience

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(prijs per persoon)

The be•at VIP Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief