Editors

vr 08.03.2024

Editors zorgde op Rock Werchter 2023 voor magie! Was je er niet live bij, dan krijg je op 8 maart 2024 een nieuwe kans in het Sportpaleis.

Editors en Rock Werchter, het blijft een match made in heaven. De band stond dit jaar voor de achtste keer op de affiche van het festival en dat zorgde opnieuw voor een magische synergie! Publiek en pers waren laaiend enthousiast over de performance van Tom Smith, zijn band én nieuwkomer Benjamin John Power (aka Blanck Mass).

"Grondiger dan bij Editors gaan de funderingen van The Barn op Rock Werchter niet meer getest worden." - De Standaard *****

"Thomas zal ongelovig zijn als ik ‘m vertel wat ik net heb gezien: Editors kan het godverdomme nog. De Britten staken The Barn zonder omhaal in de hens." - De Morgen ****

Wie het feest van Editors niet live kon bijwonen in Werchter, krijgt binnenkort een nieuwe kans, want de groep kondigt in het voorjaar van 2024 een indoorconcert aan, op vrijdag 8 maart in het Sportpaleis. Dat ook dààr het dak eraf gaat staat nu al vast!

vr 08.03.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

vr 08.03.2024 18:30
249,78

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Wachtlijst

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief