Depeche Mode

Memento Mori Tour 2024

Dave Gahan en Martin Gore staan op 6 februari 2024 opnieuw in het Sportpaleis. Zij die er bij waren in mei 2023 herinneren zich nog levendig hoe indrukwekkend goed dat concert was!

Support act: Nadine Shah

Depeche Mode brengt de Memento Mori World Tour terug naar Europa in 2024! Op dinsdag 6 februari staan Dave Gahan en Martin Gore opnieuw in het Antwerps Sportpaleis. Zij die er bij waren in mei herinneren zich nog levendig hoe indrukwekkend goed dat concert was! 

Met al meer dan twee miljoen verkochte tickets en meer dan 110 speeldata is de Memento Mori World Tour op weg om een van Depeche Mode's grootste en succesvolste tours ooit, én van 2023, te worden.

De band bracht hun veelgeprezen 15de studioalbum 'Memento Mori' uit op 24 maart 2023. De eerste single "Ghosts Again" was heerlijk "hypnotiserend" volgens Rolling Stone magazine en "een prachtig, beklijvend nummer" dixit Revolver magazine. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen op de teller blijft Depeche Mode zichzelf steeds innoveren. Gahan & Gore zijn voor meer dan 35 miljoen fans, critici en andere artiesten bijzonder invloedrijke muzikale helden.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief