De Avond van de Filmmuziek

za 26.04.2025

Het Antwerp Philharmonic Orchestra brengt onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche de grootste filmklassiekers live in het Sportpaleis tijdens De Avond van de Filmmuziek. Een unieke avond!

Zaterdag 26 april verandert het Sportpaleis in de grootste bioscoop van het land waar de meest iconische filmmuziek tot leven komt. Laat je op de eerste editie van ‘De Avond van de Filmmuziek’ meevoeren door meesterwerken uit 'Inception', 'Harry Potter', 'Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain', 'The Godfather', 'Jurassic Park', 'Once Upon a Time in the West', 'Gladiator', 'Interstellar', 'Intouchables', 'Star Wars' en vele andere, live uitgevoerd door het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de getalenteerde Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Exclusieve filmbeelden zullen tijdens de show op een groot scherm worden vertoond. Met de ondersteuning van een symfonisch live orkest, solisten en enkele special guests belooft dit een ongekende ervaring te worden. Zo zijn vele soundtracks immers even legendarisch geworden als de films zelf. Het visuele spektakel van de begeleidende beelden wordt versterkt door de adembenemende muziek, wat ongetwijfeld zal zorgen voor een unieke en meeslepende avond in het Sportpaleis.

‘De Avond van de Filmmuziek’ vond voor het eerst plaats in 2014 in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Op enkele jaren tijd groeide dit muziekgala uit tot het grootste muziekevenement in dit genre in Nederland, met jaarlijks voorstellingen in de Ziggo Dome. In 2025 zal het voor het eerst in België plaatsvinden.

za 26.04.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 26.04.2025 20:30
304,29

The be•at VIP Experience

(prijs per persoon bij 1-3 personen)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!


The be•at VIP Experience
Kopen
za 26.04.2025 20:30
285,84

The be•at VIP Experience

(prijs per persoon vanaf 4 personen)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!The be•at VIP Experience
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief