Camille

Magie

Niemand deed het haar al voor: het weekend van 4 & 5 mei zal CAMILLE als jongste soloartiest ooit in het Sportpaleis staan met maar liefst vier shows.

Nog exact één maand!

Camille speelt binnen exact een maand vier concerten in het Sportpaleis.

Over precies één maand pakt Camille het Sportpaleis in! 4 keer zelfs! Vandaag wordt een klein tipje van de sluier over de show opgelicht.

Lees verder.

Amper één jaar geleden verkocht CAMILLE maar liefst 5 keer de Lotto Arena uit,. Een straffe prestatie, want hiermee was ze de jongste Vlaamse solo-artieste ooit die in deze zaal optrad.

In mei 2024 gaat ze echter nog een stap verder, want dan trekt ze met haar nieuwe show ‘Magie’ naar het grotere Sportpaleis. En het ziet ernaar uit dat ook deze zaal uit zijn voegen zal barsten: Naast de drie eerder aangekondigde shows werd er wegens grote vraag namelijk zonet nog een extra show toegevoegd op zondag 5 mei om 10 uur. Hiermee is ze niet alleen de jongste solo-artieste in België, maar zelfs wereldwijd die als eerste met zoveel aansluitende shows in de Antwerpse concerttempel zal staan. Met deze straffe prestatie bevestigt de amper 22-jarige zangeres nog maar eens haar unieke positie in de hedendaagse muziekindustrie.

De Vlaamse artieste werd zelf met dit nieuws verrast door Laura Govaerts, die de nietsvermoedende zangeres in het Sportpaleis stond op te wachten om haar van deze uitzonderlijke mijlpaal op de hoogte te brengen. En daar bleef het niet bij, want CAMILLE kreeg bovendien zelf de eer om deze extra show live op de radio in verkoop te zetten door op een buzzerknop te drukken.

De jonge artieste heeft momenteel haar handen vol met opnames van haar aankomende telenovelle ‘Milo’, dat in het voorjaar van 2024 op het scherm zal verschijnen, maar is al volop aan het aftellen om in mei 2024 het podium van de Antwerpse concertarena te betreden en er voor een betoverende show te zorgen. De details houdt de populaire zangeres voorlopig nog even geheim, maar fans kunnen zich verheugen op een spectaculaire show met een topproductie van internationaal niveau. Denk daar nog adembenemende outfits, wervelende choreografieën en natuurlijk al haar grootste hits én spiksplinternieuwe muziek uit MAGIE bij (dat sinds de release al acht weken lang in de top 10 van de Vlaamse ultratop staat),  en dan is één ding alvast zeker: het belooft een show te worden die jong én oud betoverd zal achterlaten!

Update 26.10.2023

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief