Burna Boy

I Told Them Tour

Nigeriaanse superster Burna Boy zet het Sportpaleis op z’n kop. Met zijn catchy afrofusion deed al heel wat podia daveren!

Nigeriaanse superster Burna Boy komt eindelijk naar het Sportpaleis! Datum om te noteren: 12 december 2023. Zijn catchy afrofusion deed al menig podia over de hele wereld daveren, nu komt hij eindelijk terug naar België om het dak van Sportpaleis eraf te blazen.

Burna Boy vergaart al sinds 2013 miljoenen streams met nummers zoals ‘Ye’, ‘City Boys’, ‘On The Low’ en ‘Last Last’. Zijn zonovergoten afrofusion mikt vooral op de heupen maar beschikt ook over een royale portie Afrikaanse muziekgeschiedenis met een blend van afropop, dancehall, rap en R&B. Hij werkte al samen met onder meer Sam Smith, Ed Sheeran, Beyoncé en Stormzy, en won in 2020 een Grammy voor Best Global Music Album. Met minimale digitale beats, funky melodieën, zeer ontvlambare ritmes en de nieuwe plaat ‘I Told Them’ bevestigt Burna Boy zijn sterstatus. Na wereldwijd de grootste arena’s en stadions uit te verkopen speelt The African Giant nu zijn grootste Belgische indoorshow ooit in het Sportpaleis. Hou je klaar voor een stevig feest met Burna Boy op dinsdag 12 december 2023.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief