Bazart

Een paar weken geleden kondigde Bazart zijn grote terugkeer naar het Sportpaleis aan. Dat doen ze in het kader van Echo, hun platenlabel en tegelijk ook een gloednieuw concept van Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons. Een brede staalkaart van Nederlandstalige muziek naar het publiek brengen staat centraal. Het trio neemt dan ook heel wat Nederlandstalige vrienden mee naar het podium van het Sportpaleis. Bazart kondigt vandaag met trots de volledige line-up aan!

Sportpaleis instructievideo by Bazart

De eerste gast is Noordkaap. Het verhaal van de band met frontman Stijn Meuris begon meer dan dertig jaar geleden toen ze in 1990 op Humo’s Rock Rally de eerste prijs wegkaapten. De band groeide uit tot één van de voortrekkers van de Nederlandstalige rock en drukte een onuitwisbare stempel op de vaderlandse muziekscene.

​Ook Nederlandse popster Merol tekent present op deze hoogmis van het Nederlandstalige lied. Charmant, ondeugend, een stijlicoon… Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar zwoele, unieke sound, schaamteloze teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Klaar voor wat Pommelien Thijs madness? 😉

Met Pommelien Thijs voegt Bazart nog een derde klepper aan de line-up toe. De jonge actrice en zangeres kroonde zich begin dit jaar tot de grote winnares van de MIA's met maar liefst 3 awards, waaronder die van 'Hit Van Het Jaar'. "Pommelien Thijs is een hype. En ze lijkt gepolijst. Maar wie goed kijkt, ziet een zalig ongeleide en onverschrokken 22-jarige vrouw.", aldus Humo.

En tot slot is daar ook nog Guusje, een Nederlander die barst van het talent en vorig jaar een debuutalbum uitbracht. Hij is niet alleen de nieuwste toevoeging op het label van Bazart, ze doken ook samen de studio in voor de hitsingle "Blijf Nog Even Hier".

Update 12.06.2023

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief