Bezoekers met specifieke noden

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan ten laatste 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou op de best mogelijke manier verder helpen.

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een concert of show.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Spreek gerust de vrijwilligers aan bij het binnenkomen van het Sportpaleis. Zij begeleiden je graag naar je plaats in de zaal.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen? Neem contact met ons op.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in het Sportpaleis voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de persoon die hen vergezelt. Deze plaatsen zijn beperkt in aantal. Snel zijn is dus de boodschap. Per rolstoelgebruiker is er plaats voorzien voor maximum twee begeleiders. We gaan met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg is dat niet altijd mogelijk.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om voor rolstoelgebruikers plaatsen op het middenplein te voorzien.

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Rolstoelgebruikers in het bezit van een parkeerkaart voor personen met een handicap krijgen een aparte parkeerplaats toegewezen. Geef ons op voorhand een seintje via +32 3 400 00 34 en dan bekijken we per evenement de mogelijkheden. We zijn elke werkdag bereikbaar van 09 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.

Bekijk op deze plattegrond waar de ingang voor rolstoelgebruikers (ingang 7b Sportpaleis) zich bevindt.

AS - LA situeringsplan

Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen EU-parkeerkaart voor mindervaliden? Neem dan op voorhand contact op. Op die manier kunnen we jou op de best mogelijke manier verder helpen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief