Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Het Sportpaleis vanbinnen via Google Maps

Parking voor personen met een beperking en ingang rolstoelgebruikers

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking en de ingang voor rolstoelgebruikers (ingang 6 Sportpaleis) zich bevinden.

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf zijn voor rolstoelgebruikers prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune voorzien, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale beleving van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.

Download de plattegrond

Hoofdingang van het Sportpaleis

Bezoekers die binnenkomen via de hoofdingang nr. 10 zien in de toegangsfoyer een kleurenbewegwijzering naar de plaatsen in de zaal (zie kleurenvermelding op je ticket).

Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn of haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Opgelet! Het zaalplan geeft enkel en alleen de kleurzones weer waarin de plaatsen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In het Sportpaleis zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Download het zaalplan (pdf)