Opkomend zangtalent krijgt de kans om onder meer met Metejoor op tour te gaan.

Nieuws over Mustii, De Drie Biggetjes, Metejoor, Olivia Rodrigo, Pat B, Bianca del Rio en meer

11.05.2024

Geen party voor Mustii, maar wel een groot feest voor de 100ste show van De Drie Biggetjes! Deze week duikt Britt voor je in het bad met popnieuws.

----

The party is jammer genoeg over voor Mustii. België slaagde er helaas niet in om zich te kwalificeren voor de finale van het Eurovisiesongfestival.Het is nog even wachten, maar volgend jaar op 1 februari staat Mustii in Vorst Nationaal.

----

Droomde je er altijd al van om op een podium te schitteren? En dat nog het liefst naast Bart Peeters, Laura Tesoro, Metejoor en Jasper Steverlinck? Dit is je kans! De artiesten gaan namelijk op zoek naar fantastisch zangtalent in het gloednieuwe vtm-programma ‘Lift You Up’. Schrijf je nu in en wie weet ga je met hen mee op tournee. Lees meer over ‘Lift You Up’.

----

Knirri, Knarri, Knorri en alle andere castleden van ‘De 3 Biggetjes’ hebben afgelopen week hun 100ste voorstelling gespeeld! Als dat geen award verdient, dan weet ik het ook niet meer. En het wordt nog gekker, want er staan nog tot 20 mei voorstellingen op de planning. Ben je nog niet gaan kijken, of ben je al geweest, maar wil je gewoon nog een keer gaan? Wees er wel snel bij want het zijn de allerlaatste shows in België. Tickets kan je op de website van be•at Tickets bestellen.

----

Popster Olivia Rodrigo, die binnenkort naar het Sportpaleis komt met haar Guts World Tour, heeft afgelopen week nog een reeks concerten toegevoegd. Voor het eerst zal ze optreden in Azië en Australië. Rodrigo heeft hiervoor negen internationale data toegevoegd aan haar uitgebreide ‘Guts’ wereldtournee, waardoor in totaal 82 geeft shows wereldwijd.

----

Camille schitterde begin mei voor de allereerste keer solo in het Sportpaleis met 4 uitverkochte shows! Natuurlijk ontbrak het niet aan ‘Magie’, want tijdens dit nummer daalde ze op een gigantische ster uit het plafond neer. Het is eens iets anders dan boven een piano vliegen in de Lotto Arena, nietwaar? Benieuwd naar hoe het er achter de schermen aan toeging tijdens haar concert? Q-Roadie Gerben Tuerlinckx neemt je mee op zijn avontuur als persoonlijke assistent van Camille.

----

Nog op zoek naar een ideaal moederdagcadeau? Wacht dat je van een avond losgaan op knallers als ‘I’ve Only Begun To Fight’ en ‘I Want You Back’ van Natalia? Deze vurige zangeres verwent zondag 12 mei alle mama’s met haar ‘Hallelujah To The Beat! 20 Years Of Hits’ tour in Capitole Gent.

----

Er zijn afgelopen week weer nieuwe shows en concerten aangekondigd! Zo maakt Travis Scott zijn entree in het Sportpaleis op 9 juli met zijn Circus Maximus Tour! Deze wereldberoemde rapper werkte al samen met een indrukwekkende lijst van muzieklegendes zoals Madonna en John Legend. En voor zijn nieuwe album ‘Utopia' die hij op 9 juli zal brengen is dat niet anders!

----

Bereid je voor op ijzige buien want Nachtwacht - Vlad, Wilko en Keelin uit Schemermeer - brengt deze winter in de theaters met hun gloednieuwe theatershow 'De Bevroren Sneeuwkoningin'. Trek alvast je warmste kleren aan want het belooft ijzig koud te worden!

----

Deep Bridge gooit er nog een extra laag sneeuw bovenop met de terugkeer van de succesvolle familiemusical ‘A Christmas Carol’. Zet met deze voorstelling het eindjaar goed in op 27 december in Trixxo Theater en op 29 en 30 december in Stadsschouwburg Antwerpen.

——

Party time! DJ Pat B viert op 21 december zijn Birthday Bash XXL in de Lotto Arena! Deze DJ laat je helemaal crazy in the coconut gaan tijdens het grootste verjaardagsfeest van het jaar! Wedden dat je niet van die dansvloer geraakt? En wedden dat dit het leukste verjaardagsfeestje wordt dat je ooit hebt meegemaakt?

----

Dragqueen Bianca Del Rio, winnaar van het zesde seizoen van RuPaul's Drag Race, brengt een onvergetelijke dosis glitter, glamour en hilariteit op 28 september naar Capitole Gent. Met haar 'Dead Inside - Comedy Tour' brengt ze je humor van de bovenste plank.

^BD

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief