Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel van Nerdland in het Sportpaleis.

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel van Nerdland in het Sportpaleis

06.03.2024

Zeg je technologie en innovatie, dan zeg je meteen ook Nerdland en Technopolis. Goed nieuws voor alle liefhebbers van de populaire podcast met onder andere Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel. Want Nerdland zorgt samen met Technopolis op het Flanders Technology & Innovation (FTI) slotfestival op zaterdag 23 en zondag 24 maart in het Sportpaleis voor een verrassend aantal workshops en unieke wetenschapsbeleving.

Duik mee in de wereld van AI en exoskeletten, maak superslijm of je eigen telescoop en speel blad-steen-schaar tegen een robot. Dit en nog veel meer plezierige activiteiten voor jong en oud, vanaf 6 jaar, in een fantastische technologische setting.

Trakteer jezelf en je (klein)kinderen op het ultieme weekenduitstapje tijdens het Flanders Technology & Innovation festival.

Koop nu je tickets voor Flanders Technology & Innovation.

Krijg je geen genoeg van Nerdland? 😊 Wat we heel goed begrijpen trouwens! We hebben in dat geval twee extra tips voor je.

'Nerdland voor Kleine Nerd 2024' komt op 27 december naar de Lotto Arena in Antwerpen. Lees meer over 'Nerdland voor Kleine Nerd 2024'.

Hetty Helsmoortel staat op 19 april met haar nieuwe voorstelling 'Missie 2023' in Capitole Gent. Lees meer over 'Hetty Helsmoortel - Missie 2023'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief