Vandaag, vrijdag 6 oktober 2023, brengt Christoff zijn nieuwe album 'Dit Ben Ik' uit. Hij kreeg het eerste exemplaar overhandigd door Will Tura.

Christoff brengt vandaag nieuw album 'Dit Ben Ik' uit

06.10.2023

Vandaag verschijnt 'Dit Ben Ik', het nieuwe album van Christoff. Onlangs was Christoff nog te gast in Capitole Genten morgen staat hij op het podium in Trixxo Theater Hasselt.

In Capitole Gent had Christoff na afloop van zijn concert trouwens nog een korte ontmoeting met Will Tura. “Voor ik de kans kreeg om hem te bedanken voor zijn aanwezigheid, kreeg ik van Will complimenten voor de prachtige avond", aldus Christoff.

"Hij vertelde me dat hij ervan genoten had en dat hij het fijn vond om al die liedjes te horen met mijn liveband en échte muzikanten (lacht). Ik heb hem bedankt. Hij gaf mij meteen ook het eerste exemplaar van mijn nieuwe album ‘Dit Ben Ik’, dat vandaag verschijnt. Op het fysieke exemplaar vind je, naast de 10 nieuwe nummers, ook een exclusieve Will Tura-medley."

Voor snelle beslissers zijn er nog tickets voor 'Christoff Zingt Tura' in Trixxo Theater Hasselt.

Tip! Hou je van de muziek van Will Tura dan is 'Will Tura Nodigt Uit ...' op 28 en 29 december in het Sportpaleis zeker ook iets voor jou.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief