Camille is ambassadrice van nieuwe pleisteractie Rode Kruis-Vlaanderen.

Camille ambassadrice van nieuwe pleisteractie Rode Kruis-Vlaanderen

18.04.2024

Camille is de ambassadrice van de nieuwe pleisteractie van Rode Kruis-Vlaanderen. Haar stripfiguurtje prijkt dan ook op de pleisterverpakking. Camille steunt de actie met groot enthousiasme en kocht vandaag officieel de eerste pleister van 2024!

“Ik ben super vereerd om ambassadrice te zijn van de pleisteractie van Rode Kruis- Vlaanderen. Het Rode Kruis is een fantastische organisatie die zich dag en nacht inzet om mensen te helpen", zegt de populaire zangeres.

"Met de pleisteractie kunnen we samen een verschil maken en de werking van de lokale Rode Kruisafdelingen steunen. Ik roep dan ook iedereen op om een pleister te kopen en zo de lokale afdelingen te steunen!”

Na meer dan 60 jaar stickers verkopen, gooide Rode Kruis-Vlaanderen het in 2023 over een andere boeg. Duizenden vrijwilligers verkochten toen voor het eerst pleisters, een nuttig product met een duidelijke link naar Rode Kruis-Vlaanderen.

Er werden met succes bijna 400.000 stuks verkocht, goed voor een opbrengst van zo’n 4 miljoen euro. Met Camille als ambassadrice, hoopt Rode Kruis-Vlaanderen dit jaar minstens even goed te doen.

De Rode Kruispleisters zijn tot en met donderdag 2 mei 2024 te koop over heel Vlaanderen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief