Regi gaat DayTime Clubbing in het Sportpaleis.

Breekt Daytime Clubbing ook door in Vlaanderen

30.05.2024

In de Verenigde Staten, maar ook in Engeland en Nederland is Daytime Clubbing de nieuwste trend. Het nachtbraken maakt plaats voor party’s overdag. Het fenomeen heeft wel wat voordelen.

Je behoudt je levensritme. Je kan gewoon verder in je dagdagelijkse leven met gezin, school of werk. Het daglichtvriendelijke schema zorgt ook voor veel meer comfort. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over de laatste tram of trein naar huis. Je komt op een normaal uur thuis zonder een hele dag te moeten recupereren omwille van slaaptekort, een kater of andere neveneffecten. Wat denk jij? Breekt Daytime Clubbing ook door in Vlaanderen? Drop je comment op de Sportpaleis Instagram account.

Daytime Clubbing met Regi

In Vlaanderen is Regi een van de eerste artiesten die op deze trend inhaakt. Zondagmiddag 3 november om 15 uur (!) gooit hij de deuren van het Sportpaleis open voor een zevende 'Regi vs. Milk Inc.'.

Hierdoor kan een nog bredere leeftijdsgroep genieten van het meest spectaculaire feestconcert van het jaar. Regi verwacht niet alleen veel party animals die om allerlei redenen uitgekeken zijn om tot in de vroege uurtjes op zwier te gaan. Dit feest biedt bovendien de kans aan de Regi en Milk Inc.-fans van het eerste uur (hun carrière startte in de tweede helft van de nineties) om dit samen met hun ‘next generation’ te beleven. Iedereen kan, nagenietend van een wervelende show, op een normaal uur in bed liggen en de volgende dag fris en monter aan de week beginnen.  
 
Intussen werden al gespreid over 6 concerten 110.000 tickets voor deze concertreeks verkocht. Wie al tickets kocht voor een Regi vs. Milk Inc.-show in het Sportpaleis maar liever deze unieke daytime show wil beleven, kan zonder kosten de al gekochte tickets omruilen.
 
De ticketverkoop voor dit unieke concert op zondag 3 november om 15 uur start op woensdag 5 juni om 10 uur.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief