Camille speelde op 4 en 5 mei 2024 liefst vier uitverkochte concerten in het Sportpaleis.

Camille kroont zichzelf tot nummer 1 popkoningin in het Sportpaleis

05.05.2024

Dit weekend toverde Camille het Sportpaleis om tot het epicentrum van veel magie, betovering en spektakel. En dat deed ze niet één keer, maar liefst vier keer in 24 uur tijd voor een volledig uitverkochte zaal, goed voor maar liefst 62.500 bezoekers.

Met een wervelende show die van begin tot einde het publiek betoverde, bevestigt Camille nog maar eens haar status als Vlaanderens favoriete popidool.

Sensationeel van begin tot einde

Eén jaar geleden kondigde Camille haar grootste show tot nu toe aan in het Sportpaleis. Buiten de titel 'Magie' hield ze de details lang geheim. Maar dit weekend was het eindelijk zover en zakten maar liefst 62.500 bezoekers af naar de grootste concertzaal van het land om haar live aan het werk te zien.

De verwachtingen waren hooggespannen, maar de showtitel was er niet om gelogen. Gedurende anderhalf uur werd het publiek ondergedompeld in één magisch spektakel dat nog lang zal nazinderen in hun geheugen.

Van spectaculaire stunts en wervelende choreografieën met maar liefst 28 dansers, tot talloze special effects zoals zelfs een heus gordijn van regen. De fans wisten niet waar eerst te kijken.

Naast een indrukwekkende productie die verschillende malen de grenzen van de verbeelding opzocht, betoverde Camille haar publiek van begin tot einde met haar imponerende stem. Of ze nu een uptempo power song bracht, een ingetogen lied op de piano, of een nummer begeleid door een 18-koppig kinderkoor, de vele fans in de zaal hingen zonder pauze aan de lippen van hun geliefde popster.

Met deze prestatie kan de zangeres zich officieel de jongste solo-artieste ooit noemen die met zoveel opeenvolgende shows in het Sportpaleis staat.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief