Afficher ce site en français | View this website in English

Acht genomineerden voor Radio 2 Zomerhit live in onze zalen

vrijdag 23 juli 2021 - 15:12

Radio 2 zette gisteren de kanshebbers voor de ‘Radio 2 Zomerhit 2021’ op een rijtje. Bij de tien genomineerde artiesten zijn er liefst zeven die je ook live aan het werk kan zien in één van onze zalen.

De goesting bij Bazart om live te spelen, is enorm groot. De band komt daarom in november niet één, maar twee keer naar de Lotto Arena voor een concert.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door Camille. Ze is trouwens niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken op de show in de Lotto Arena.

Niels Destadsbader en Regi (‘De wereld draait voor jou’) zijn op hun beurt graag geziene gasten in het Sportpaleis. Beide artiesten vullen moeiteloos de grootste concertzaal van het land. Niels staat liefst vijf (!) keer geprogrammeerd in het Sportpaleis.

The Starlings brengen in februari de muziek waarmee het duo schitterde in ‘Liefde voor Muziek 2020’ naar de Lotto Arena. “We verwelkomen jullie graag in de Lotto Arena, waar we al onze liefde en muziek op jullie loslaten”, zei Kato bij de aankondiging van het concert. Ook Tourist LeMC scoorde in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek 2020’. In februari 2022 komt hij mét een nieuw album onder de arm eveneens thuis in de Lotto Arena.

Willy Sommers (‘Sterker dan ooit’) staat in november samen met Christoff in de Lotto Arena, maar eerst kan je hem live aan het werk horen op Het Schlagerfestival in Hasselt. Willy Sommers nam dit jaar deel aan ‘Liefde voor Muziek’ en dat brengt hem in september naar de Lotto Arena.

Tot slot staat Milow (met ‘ASAP’) in maart 2022 op de planken van Capitole Gent.

De overige genomineerden zijn Isabelle A feat. Tim Akkerman (met ‘Ik denk te veel’), Metejoor & Emma Heesters (met ‘Rendez-vous’) en OLIVIA (met ‘La Di Da’). Je kan van 24 juli tot 15 augustus stemmen op de artiest die volgens jou de zomerhit van het jaar scoorde.