https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/6e/6e099efd-10cd-4679-ae02-c5f92ce4d48c/20230302-LA-electriccallboy12-1200x500.jpg

Van Backstreet Boy tot drag queen, het peperkoeken hartje van Johan Hegg en nieuw werk van Electric Callboy

Gepubliceerd op vr 23.09.2022

Nieuw! De ‘Roger Waters: This Is Not A Drill – 2023 European Tour’ is niet zomaar Waters’ nieuwste tour, het is zijn afscheidstournee. De tour doet 14 Europese landen aan met op zondag 14 mei 2023 een bezoek aan Sportpaleis Antwerpen. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 30 september om 10 uur.

-----

Deze week werd de Belgische zangeres Emmy d’Arc bevestigd als support act voor Simply Red op 9 december in het Sportpaleis.  Check zeker De Toots Sessie die Emmy d’Arc begin dit jaar opnam.

-----

Vandaag mag Elton John optreden in het Witte Huis. President Joe Biden en first lady Jill Biden organiseren ‘A Night When Hope and History Rhyme’, een evenement dat ‘de verenigende en helende kracht van muziek viert’. Er wordtn 2.000 gasten verwacht. De laatste keer dat Elton John optrad in het Witte Huis was in 1998, toen Bill Clinton aan de macht was. Op 27 en 28 mei treedt Elton John op in het Sportpaleis.

-----

Op 1 oktober gaat het 48ste (!) seizoen van het Amerikaanse sketchprogramma ‘Saturday Night Live’ van start. Miles Teller, bekend van ‘Top Gun: Maverick’ zal de aflevering hosten, terwijl Kendrick Lamar voor de muziek zal zorgen. De laatste keer dat hij op ‘SNL’ mocht optreden, was in 2018, samen met Anderson .Paak.. Op 28 oktober kan je Kendrick Lamar aan het werk zien in het Sportpaleis.

-----

Rosalía is genomineerd voor maar liefst 8 Latin Grammy’s. Ze is daarmee voor het tweede jaar op rij de meest genomineerde vrouw. Ze is onder andere genomineerd voor Album van het Jaar en Song van het Jaar. Op 17 november weten we hoeveel van deze nominaties ze heeft kunnen verzilveren. Op 12 december staat Rosalía in Vorst Nationaal.

-----

Vorige week lanceerde Oscar and the Wolf ‘Warrior’, het officiële anthem voor het Belgisch elftal op het WK voetbal in Qatar. Vandaag brengen ook Dimitri Vegas & Like Mike een nummer uit om onze Rode Duivels een hart onder de riem te steken: ‘Believe’. “In de pers lees je vaak dat de Gouden Generatie stilaan lijkt te verdwijnen, waardoor de supporters minder geloven in onze voetbalhelden. Met dit nummer willen we supporters opnieuw laten inzien wat voor succesvol elftal we hebben. Wij geloven oprecht dat we de kans hebben op de wereldbeker”, aldus de broers. Beluister het nummer hier. Op 16 en 17 december zetten Dimitri Vegas & Like Mike het Sportpaleis op stelten.

-----

‘Tekkno’, het nieuwe album van Electric Callboy, is uit en we zullen het geweten hebben! De knotsgekke videoclip voor ‘Arrow of Love’ is sinds deze week uit, je kan ‘m hier bekijken. Dat belooft voor hun optreden in de Lotto Arena op 2 maart!

-----

In de jaren 90 deed hij miljoenen meisjesharten sneller slaan als de bad boy van de Backstreet Boys, maar AJ McLean heeft nu een heel andere kant van zichzelf laten zien. In een recente aflevering van ‘RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race’ was hij te zien als drag queen Poppy Love en bracht hij nummers van Christina Aguilera en Brandy en Monica. "Thank you so much to @rupaulsdragrace for letting me be my most glamorous self, I had the time of my life being Poppy Love!!", postte hij op Instagram. Bekijk hier het geweldige optreden van Poppy Love.

-----

En er is nog meer Backstreet Boys nieuws, want de boysband brengt op 14 oktober een kerstalbum uit! Op ‘A Very Backstreet Christmas’ zal je klassiekers als ‘Silent Night’ en ‘White Christmas’ terugvinden, en ook drie splinternieuwe kerstsongs. “We’ve been wanting to do a Christmas album for nearly 30 years now and we’re beyond excited that it’s finally happening”, aldus Howie. Op 10 november komen de Backstreet Boys naar het Sportpaleis.

-----

Hij ziet er dan wel uit als een stoere Viking, maar Johan Hegg, de frontman van Amon Amarth, heeft een peperkoeken hartje. Hij en zijn vrouw namen gedurende twee maanden enkele vluchtelingen uit Oekraïne in huis. We had them live with us for two months. It was a no-brainer”, zegt Hegg. “They came and stayed with us, then we found them a new, more permanent place to stay. One of them actually went home to Kyiv again.” Op 21 oktober treedt Amon Amarth, samen met Machine Head, op in Vorst Nationaal.

-----

Na meer dan 40 jaar keren de Harlem Globetrotters terug naar televisie. Acteur en komiek Robinson zal het educatieve programma ‘Harlem Globetrotters: Play It Forward’ hosten. In elke aflevering komen diverse onderwerpen aan bod - zoals digitale technologie en female empowerment - en bezoeken de basketbalspelers verschillende steden om mee te werken aan goede doelen. De Harlem Globetrotters bestaan al sinds 1926 en hebben sindsdien al 26.000 demonstratiewedstrijden in 124 landen gespeeld. Op 6 oktober komen de Harlem Globetrotters naar de Lotto Arena.