https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/cf/cf54a147-d31f-49f9-abd1-97823009ac4a/2020114-LA-Snelle-1440x450.jpg

Eigen documentaire voor Snelle, een stunt van Adele en nieuw werk van Jack White

Gepubliceerd op vr 14.01.2022

Nog iets meer dan een week en het is opnieuw zover: 24 UUR LIVE vanuit het Sportpaleis! De eerste resem namen werd al bekendgemaakt, check it out!

-----

Het gaat snel voor Snelle (see what we did there?). Na hits als ‘De Reünie’, ‘Blijven Slapen’ en ‘De Overkant’, een job als coach bij The Voice Kids Nederland én een zo goed als uitverkocht concert in de Lotto Arena, heeft de Nederlander nu ook een eigen documentaire op Netflix. Benieuwd wat er in het hoofd van deze artiest omgaat? Kijk dan zeker naar ‘Zonder jas naar buiten’.

-----

Komt er een tweede Regi’s Academy, het programma waarin hij op zoek gaat naar nieuw zangtalent? Regi zelf hoopt alvast van wel, al heeft hij één voorwaarde: dat de opnames op een warme locatie plaatsvinden. “Vorig jaar werd het programma in Oostende opgenomen, en dat was bij momenten ontzettend koud”, aldus Regi. “Vooral voor Olivia Trappeniers, die mee in de jury zat, was het geen pretje. Dus ik hoop, als we een tweede seizoen mogen doen, dat we het ergens warmer gaan doen dan Oostende.” Misschien wel in Zuid-Afrika, waar Regi graag overwintert? Wij zien hem in elk geval graag terug, op 20 juli 2022 in de Proximus Pop-up Arena en op 22 oktober 2022 in het Sportpaleis.

-----

Jack White staat duidelijk te popelen om op tournee te vertrekken. The Supply Chain Issues Tour, die op 8 april van start gaat, houdt op 16 juli ook halt in Vorst Nationaal. In de clip van zijn recentste single ‘Taking Me Back’ licht Jack White alvast een tipje van de sluier op, met beelden van de repetities voor die tournee. Wij kunnen alvast niet wachten om het resultaat live te zien!

-----

It’s a boy! Het tweede kindje van Kamal Kharmach wordt een zoontje. De komiek maakte onlangs tijdens zijn eindejaarsconference zelf bekend dat hij opnieuw papa werd, maar maakte toen het geslacht nog niet bekend. Het kindje is uitgerekend voor maart. “Mijn vrouw en ik hebben bewust lang gewacht met de bekendmaking van de zwangerschap”, zegt Kamal. “De angst voor complicaties is er toch steeds. Maar ook nu nog ziet alles er prima uit, dus we kijken er heel erg naar uit.” Vanaf 24 januari kan je trouwens kijken naar nieuwe afleveringen van ‘Andermans zaken’, waarin Kamal bedrijven in moeilijkheden helpt. Op 7 januari 2023 staat hij met een nieuwe eindejaarsconference in Capitole Gent.

-----

David Bowie krijgt een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds in Londen. Het beeld zal in maart 2022 onthuld worden. Bowie, geboren en getogen in Londen, kreeg in 1983 al een beeld, en hij was erg betrokken bij de creatie ervan. Volgens Madame Tussauds is dit nieuwe werk het ultieme eerbetoon aan Bowie, die dit jaar 75 zou geworden zijn. Voor nog een prachtig eerbetoon aan Bowie moet je op 10 november 2022 in Vorst Nationaal zijn.

-----

Cd's verkopen verleden tijd? Niet als je Adele heet. De zangeres zorgde voor het eerst in 17 jaar voor een stijgende cd-verkoop. Haar nieuwe album '30' verkocht al bijna 1 miljoen cd's, een gigantisch aantal in het huidige streamingtijdperk. En dan zijn er nog de vele verkochte lp's en streams. Ook Taylor Swift en de populaire K-pop boysband BTS scoorden het afgelopen jaar heel goed. Samen waren deze drie artiesten goed voor 7% voor alle verkochte cd's wereldwijd. Goed bezig!