Met eigen busvervoer of georganiseerd busvervoer

Event Shuttle by Keolis

Voor alle evenementen - met uitzondering van nachtevenementen en sportevenementen - in het Sportpaleis kan je voortaan beroep doen op de Event Shuttle by Keolis.

Met de Event Shuttle hoef je je geen zorgen te maken over files of parkeren. Stap aan boord van de Event Shuttle en geniet van een zorgeloze heen- en terugrit, omringd door gelijkgestemde fans die dezelfde passie delen voor je favoriete artiest. De bus pikt je op, brengt je naar je evenement en brengt je nadien ook weer veilig terug. Zo kan jij in alle comfort genieten van je favoriete evenement.

24 locaties

Opstappen doe je op een van de 24 opstapplaatsen verspreid over heel België. Van daar brengt de Event Shuttle je naar een parking vlakbij het Sportpaleis. Na het evenement wacht de bus je daar ook weer op en brengt je veilig weer terug.

Opgelet!

  • De prijs van je ticket en het vertrekuur zijn afhankelijk van de opstapplaats. Al deze informatie vind je terug op de detailpagina van je favoriete evenement op de website van Event Shuttle by Keolis.

  • Een ticket koop je altijd voor een heen- en terugrit. Het is niet mogelijk om terug te reizen naar een andere locatie dan waar je bent opgestapt.

  • Een ticket voor de Event Shuttle geeft geen recht op toegang tot het Sportpaleis. Je dient in het bezit te zijn van een geldig ticket om toegang te krijgen tot het Sportpaleis.

Tickets voor de Event Shuttle kopen

Van zodra een evenement in het Sportpaleis in verkoop gaat, kan je ook meteen je plekje op de bus reserveren via de website van Event Shuttle by Keolis. Reserveren kan tot 2 dagen voor het evenement, op voorwaarde dat er nog plaatsen beschikbaar zijn. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig!

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen in het helpcenter.

Event Shuttle by Keolis

Eigen busvervoer of georganiseerd busvervoer

Kom je met een eigen bus of autocar naar een show in het Sportpaleis?
Of organiseer je het busvervoer naar het Sportpaleis?
Dan dien je op voorhand het busvervoer te registreren.

Na registratie ontvang je van ons een parkeerkaart die recht geeft op een gratis parkeerplaats voor je bus.

Opgelet! Heb je het busvervoer niet op voorhand geregistreerd? Dan heb je geen recht op een van de voorbehouden parkeerplaatsen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief