Afficher ce site en français | View this website in English

Dana Winner Invites - One Night Only

Dit evenement is afgelopen.

‘Dana Winner Invites Il Divo’ in Sportpaleis verplaatst naar 31 oktober 2021

Goed nieuws! Er werd een nieuwe datum gevonden voor het concert van Dana Winner en Il Divo in het Sportpaleis Antwerpen. Omwille van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus werd er beslist om het concert ‘Dana Winner Invites’ uit te stellen naar volgend jaar.

Het concert zal doorgaan op zondag 31 oktober 2021 (verlengd weekend), exact één jaar later dan gepland.

Dana Winner brengt naast haar internationale gasten een volledig nieuw spektakel met de grootste hits, maar ook nieuwe nummers, bijzondere verrassingen en technologische hoogstandjes. Redenen genoeg dus voor een onvergetelijke avond met Dana Winner en Il Divo in Antwerpen want de dag na de show kan je volop nagenieten en uitrusten op de officiële feestdag van 1 november.

Persoonlijke boodschap van Dana Winner:

“Ik keek er natuurlijk nu al ontzettend naar uit om een vervolg te brengen op de uitverkochte show in de Lotto Arena vorig jaar. Vooral om iedereen daar samen terug te zien, omringd door muziek, met intieme en warme momenten en vooral veel liefde. Het concert in het Sportpaleis zou voor mij, na 30 jaar carrière, het begin van een nieuw hoofdstuk worden. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we samen met de uitgebreide band, de hele productie én met Il Divo een nieuwe datum hebben kunnen vinden in 2021.
Gezondheid gaat nu voor en ik hoop dat iedereen het zo goed mogelijk stelt. Laten we daarom samen doorzetten en alvast aftellen naar wat zonder twijfel de grootste show uit mijn carrière wordt.”

Het internationale kwartet Il Divo stond recent nog op het podium van een uitverkocht Vorst Nationaal en Lotto Arena en ze traden eerder al samen op met grootheden als Barbra Streisand en Céline Dion. Het wordt dus ongetwijfeld een fijn weerzien in Antwerpen.

Gracia Live, organisator van het concert, kijkt terug naar vorig jaar en blik alvast vooruit. “Met de uitverkochte show in de Lotto Arena heeft Dana Winner haar publiek verrast met een enorme productie, net zoals internationale sterren naar ons land komen. Wij kijken dan nu ook al reikhalzend uit om nog grootsere en soms zelfs intiemere show voor te stellen in het Sportpaleis”, klinkt het.

update 06.07.2020

——

IL DIVO vergezelt Dana Winner in het Sportpaleis

Dana Winner verhuist van haar uitverkochte Lotto Arena in 2019 richting Antwerps Sportpaleis voor een éénmalig en allicht ook het grootste concert uit haar carrière!

Voor ‘One Night Only – Dana Winner Invites’ nodigt Dana Winner een aantal muzikale gastartiesten uit waaronder alvast ’s werelds grootste klassieke zanggroep, IL DIVO.

Dana Winner: “Deze show wordt nóg grootser, mooier, maar zeker ook intiemer én indrukwekkender dan alles wat ik tot op heden heb gedaan! Om het podium te mogen delen met onder andere IL DIVO is natuurlijk een droom die uitkomt.”

Zij stonden zelf al in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en traden eerder op met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen”, laat Dana Winner opgetogen weten.

IL DIVO op het podium

Het bekroonde internationale vocale kwartet IL DIVO komt 31 oktober 2020 opnieuw naar Antwerpen voor een uitgebreid gastoptreden tijdens én met Dana Winner in het Sportpaleis! De vier heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en zongen reeds voor Barack Obama en Queen Elizabeth II.

Meer dan 30 miljoen verkochte albums en 160 gouden- en platinacertificaties in 33 verschillende landen leverde hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als meest succesvolle klassieke band in de muziekgeschiedenis.

Naast een aantal duetten met Dana zal Il Divo zelf ook een deel van de show voor hun rekening nemen. Het publiek krijgt dus best of both worlds.

“Dit wordt wellicht de grootste show in mijn carrière dus voor die gelegenheid mag ik de komende maanden ook nog enkele andere gastartiesten bekendmaken. Het wordt een magische en onvergetelijke avond met een terugblik naar de hits van vroeger en ook met materiaal uit het nieuwe album waar we nu volop aan het werken zijn”, besluit Dana Winner zelf.

Tickets kosten 49, 59, 69 en 79 euro.

Exclusive Experience VIP Pack – €249

- 1 Onvergetelijke front-row experience seat (eerste rij)
- Soundcheck access met glas cava/fruitsap
- Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
- Dana Winner Gift Bag/Tote Bag (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise items)
- Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijhorende Dana Winner lanyard

Diamond VIP Pack – €199

- 1 Onvergetelijke VIP seat (Rijen 2 tem 4)
- Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
- Dana Winner Gift Bag/Tote Bag (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise items)
- Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijhorende Dana Winner lanyard

Gold VIP Pack – €149

- 1 golden seat (middenplein)
- Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert
- Dana Winner Gift Bag/Tote Bag (incl. exclusieve Dana Winner VIP merchandise items)
- Gesigneerde VIP Concert Laminate en bijhorende Dana Winner lanyard

Silver VIP Pack – €99

- 1 golden seat (middenplein)
- Digitaal fotoalbum met een exclusieve selectie foto’s van het concert

Kalender

za 31.10.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Dana Winner - Invites - One Night Only" wordt georganiseerd door Gracia Live