Afficher ce site en français | View this website in English

World Choir Games Flanders 2020 Openingsceremonie

Dit evenement is afgelopen.

World Choir Games wordt verplaatst naar juli 2021

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

update 02.04.2020

——

World Choir Games is het grootste evenement voor koren ter wereld. De editie van 2020 vindt van 5 tot 15 juli plaats in Vlaanderen.

Met een grote en spetterende ceremonieshow boordevol muziek op 5 juli in het Sportpaleis worden de World Choir Games feestelijk geopend.

De aftrap van de 11e editie van de World Choir Games is zonder twijfel het meest unieke koorconcert dat je in je leven zal meemaken. Verwacht een rollercoaster doorheen een half millennium aan muziek van Vlaamse componisten: van Josquin des Prez over Peter Benoit tot Vic Nees, van ‘Bluesette’ over ‘Ik hou van u’ tot ‘Alors on ‘chante’’. Tijdens deze avond schittert koorzang in al zijn facetten, intiem met één enkele stem, gepassioneerd met het Vlaams Radiokoor of vollenbak met de meer dan 10.000 zangers uit alle windstreken samen. En als je wil kan je ook zelf de “official song” ‘Listen’ van Kurt Bikkembergs meezingen.

Ticketprijzen

zitplaatsen: 39, 50 en 61 euro
staanplaatsen: 19,94 euro

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 05.07.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"World Choir Games Flanders 2020 - Openingsceremonie" wordt georganiseerd door WCG 2020