Afficher ce site en français | View this website in English

The World of Hans Zimmer A Symphonic Celebration

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

‘The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ is aan een succesvolle concerttournee bezig. Wegens de enorme belangstelling komt dit concert ook naar het Sportpaleis op 9 november 2019.

Oscar-, Grammy- en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld één van de bekendste en meest invloedrijke filmcomponisten van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Da Vinci Code, The Dark Knight, Inception en Interstellar zijn slechts enkele van de vele films waarvoor Zimmer de soundtrack schreef. In april 2018 ging de concerttournee ‘The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ van start. Hoewel hij niet zelf optreedt tijdens de concerten, is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour.

In tegenstelling tot de befaamde ‘Hans Zimmer Live’-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden in zijn muziek, presenteert ‘The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maandenlang aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Daarnaast zal het publiek voor het eerst kunnen genieten van verbluffende visuele projecties van de filmscènes en krijgt het ook een inkijk in de studio van Zimmer aan de hand van amusante behind the scenes-beelden.

Voor de gelegenheid werden heel wat vrienden en collega’s van Hans Zimmer opgetrommeld. Onder leiding van Gavin Greenaway, de vaste dirigent van Hans Zimmer – die hij, naar eigen zeggen, meer vertrouwt dan zichzelf – zal het symfonieorkest voor een intense en onvergetelijke concertervaring zorgen.

Kaarten kosten 55, 65, 75 en 127 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

VIP PACKAGE – 149,50 euro

  • Seat in first 15 rows, middle section
  • Special VIP entrance
  • Exclusive concert programme book
  • VIP laminate pass
  • Lanyard
  • Bag

Kalender

za 09.11.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent