Afficher ce site en français | View this website in English

The Kelly Family 25 Years Over The Hump

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Kelly Family viert 25e verjaardag van ‘Over The Hump’ op 19 januari 2020 in het Sportpaleis.

De Iers-Amerikaanse popfolkgroep The Kelly Family komt op 19 januari 2020 naar het Sportpaleis om er de 25e verjaardag van hun nummer 1-album ‘Over The Hump’ te vieren. Als één van de meest succesvolle Ierse bands aller tijden slaagde The Kelly Family erin om 20 miljoen albums te verkopen, meer dan 50 awards te verzamelen en talloze gouden en platina awards op hun naam te schrijven.

2019 is een speciaal jaar voor The Kelly Family. Het album ‘Over The Hump’ zal dit jaar namelijk zijn 25e verjaardag aantikken. Een kwarteeuw na de release van dit album onderneemt de band een grootse arenatour, genaamd “25 YEARS OVER THE HUMP”, waar deze speciale gelegenheid gevierd wordt met hun fans.

The Kelly Family: “Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album ‘Over The Hump’ spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als “Once In A while” en “Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Het belooft een speciale en emotionele avond te worden voor de band en het publiek. Een beleving vol met herinneringen – een reis in de tijd naar het jaar 1994 – gepresenteerd met een high-tech arenashow.

In lijn met de fascinerende livereputatie van deze band zal de bezoeker een spectaculaire en opwindende liveshow te wachten staan. Voor The Kelly Family zelf is ‘Over The Hump’ een onvergetelijke mijlpaal in hun carrière die zeker gevierd moet worden. Elk liveconcert belooft vol magische momenten en authentieke “Kelly Family power” te zitten, zoals alleen zij die kunnen brengen!

Kaarten kosten 43, 49, 55, 65 en 75 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 19.01.2020

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Kelly Family - 25 Years Over The Hump" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent