Afficher ce site en français | View this website in English

Sabaton The Great Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Timing
17:30 deuren
19:00 Amaranthe
20:00 Apocalyptica
21:20 Sabaton

Bezoek je Sabaton en heb je vragen? Het Live Event Assistant team is bereikbaar vanaf 3 uur voor de deuren openen.

DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR SPORTPALEIS

(update 27.09.19)

De Zweedse powermetalband Sabaton is populairder dan ooit. Het concert in de Lotto Arena was zo goed als uitverkocht. De vraag naar tickets blijft groot. Het concert voorzien in de Lotto Arena op zondag 2 februari wordt daarom verplaatst naar een grotere zaal. De show zal op dezelfde datum plaatsvinden in het Sportpaleis en wordt zo hun grootste indoorshow ooit in België! Eerder gekochte tickets blijven geldig.Special guest: Apocalyptica
Support: Amaranthe

Sabaton is een vijfkoppige heavymetalband uit Falun, Zweden. Sinds de oprichting van de band in 1999 heeft Sabaton een viervoudige platinaverkoop gerealiseerd en in meer dan vijftig landen kolossale concerten gegeven.

Het negende studioalbum van Sabaton, ‘The Great War’, is een muzikaal rijk conceptalbum dat de sinistere sfeer van de Eerste Wereldoorlog vastlegt en zo het typische handelsmerk van de band voortzet om onvergetelijke verhalen te vertellen uit genadeloze slagvelden over de hele wereld.

Sabaton, dat zijn muziek uitbrengt bij ‘s werelds grootste heavymetallabel Nuclear Blast Records, start binnenkort een nieuwe grote wereldtournee – “The Great Tour” – ter ondersteuning van zijn nieuwe meesterwerk.

Zoals je al kan raden: het einde van deze onstuitbare oorlogsmachine is nog niet in zicht!

Kaarten kosten 49,78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 02.02.2020

Deuren - 17:30
Aanvang - 19:00

Antwerps Sportpaleis

In onze andere zalen

zo 02.02.2020

Deuren - 17:30
Aanvang - 19:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Sabaton - The Great Tour" wordt georganiseerd door Biebob bvba