Afficher ce site en français | View this website in English

Niels Destadsbader

Niels komt terug in december 2019

Begin 2018 kondigde Niels Destadsbader aan dat hij zijn dertigste verjaardag in stijl zou vieren met zijn publiek. Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en vele repetities later was het op 31 oktober én 1 november zo ver: twee keer een groots verjaardagsconcert in het Sportpaleis! Voor het podiumbeest pur sang was dit een jongensdroom die in vervulling ging.

De vraag naar tickets was enorm. In een mum van tijd waren beide concerten compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep kan echter opgelucht ademhalen, want Niels Destadsbader keert eind 2019 terug naar de Antwerpse muziektempel. Dat maakte hij vol trots zelf bekend op het podium van het Sportpaleis. Twee splinternieuwe shows, op vrijdag 6 en zaterdag 7 december!

“Het Sportpaleis is altijd mijn allergrootste droom geweest. Het afgelopen half jaar heb ik met ongelofelijk veel goesting naar deze concerten toegewerkt. Nu ik weet dat we hier volgend jaar terug mogen staan, gaat het feest dezer dagen alleen maar groter zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots”, aldus Niels.

Tickets

Kaarten kosten 29,63, 35,22, 40,82 en 48,66 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Tickets + album & dvd

De bestelling van tickets voor Niels Destadsbader 2019 kan gecombineerd worden met de aankoop van de nieuwe release van het album ‘Dertig’ (verschijnt op 7 december 2018). Deze nieuwe release bevat de nummers van het oorspronkelijke album en een aantal bonustracks, met daarbij ook de dvd van zijn shows in het Sportpaleis in 2018.

Deze cd+dvd zal apart worden opgestuurd.

Packages

Soundcheck Package ZITPLAATS – 160,66 euro

Het Soundcheck Package zitplaats bevat:

  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Een zitplaats in de lagere tribune
  • Niels Destadsbader-merchandise
  • Toegang tot de soundcheck van Niels Destadsbader voor de show

Soundcheck Package STAANPLAATS – 147,22 euro

Het Soundcheck Package staanplaats bevat:

  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Een ticket voor het staand middenplein
  • Niels Destadsbader-merchandise
  • Toegang tot de soundcheck van Niels Destadsbader voor de show
  • Toegang tot de concertzaal nog voor binnenkomst van de normale tickethouders

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show, deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.


aftermovie Niels Destadsbader 2018

Kalender

vr 06.12.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

za 07.12.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Niels Destadsbader" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium