Afficher ce site en français | View this website in English

Niels Destadsbader Boven de wolken

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Extra zitplaatsen beschikbaar voor het concert van 8 december

> zitplaatsen middenplein; te koop vanaf zaterdag 5 oktober om 14 uur

(update 04.10.19)

EXTRA CONCERT OP ZONDAGMIDDAG 8 DECEMBER 2019

(update 08.02.19)

Wat een jaar was 2018 voor Niels Destadsbader! Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en als kers op de taart twee tot de nok uitverkochte verjaardagsconcerten in het Sportpaleis! Het mag dan ook niet verbazen dat de West-Vlaamse golden boy dé grote winnaar werd van de MIA’s. Niels wist maar liefst 5 van de 7 nominaties te verzilveren! “Het is voor zo’n momenten dat ze het woord ‘ongelooflijk’ hebben uitgevonden!”, aldus Niels. Hij heeft in geen tijd zowat alle Vlaamse harten veroveroveroverd, zoveel is zeker.

Ook in 2019 heeft Niels Destadsbader veel moois in petto voor zijn fans. Op 1 januari kondigde hij ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ aan, een beperkte reeks theatershows in intieme setting. De zes shows afficheerden in een mum van tijd uitverkocht. Intiem is fijn, maar even graag pakt Niels het groots aan. Hij telt dan ook ongeduldig af naar de nieuwe shows in het Sportpaleis dit najaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 december. De vraag naar tickets blijft intussen bijzonder groot en daarom voegt Niels met veel enthousiasme nog een derde concert aan de reeks toe. Groot nieuws! Het extra concert vindt plaats op zondag 8 december om 15 uur. Tickets zijn meteen beschikbaar.

Wat voorafging

Begin 2018 kondigde Niels Destadsbader aan dat hij zijn dertigste verjaardag in stijl zou vieren met zijn publiek. Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en vele repetities later was het op 31 oktober én 1 november zo ver: twee keer een groots verjaardagsconcert in het Sportpaleis! Voor het podiumbeest pur sang was dit een jongensdroom die in vervulling ging.

De vraag naar tickets was enorm. In een mum van tijd waren beide concerten compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep kan echter opgelucht ademhalen, want Niels Destadsbader keert eind 2019 terug naar de Antwerpse muziektempel.

Tickets

Kaarten kosten 29,63, 35,22, 40,82 en 48,66 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Tickets + album & dvd

De bestelling van tickets voor Niels Destadsbader 2019 kan gecombineerd worden met de aankoop van de nieuwe release van het album ‘Dertig’. Deze nieuwe release bevat de nummers van het oorspronkelijke album en een aantal bonustracks, met daarbij ook de dvd van zijn shows in het Sportpaleis in 2018.

Deze cd+dvd zal apart worden opgestuurd.

Packages

Soundcheck Package ZITPLAATS – 160,66 euro

Het Soundcheck Package zitplaats bevat:

  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Een zitplaats in de lagere tribune
  • Niels Destadsbader merchandise
  • Toegang tot de soundcheck van Niels Destadsbader voor de show

Soundcheck Package STAANPLAATS – 147,22 euro

Het Soundcheck Package staanplaats bevat:

  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers
  • Een ticket voor het staand middenplein
  • Niels Destadsbader merchandise
  • Toegang tot de soundcheck van Niels Destadsbader voor de show
  • Toegang tot de concertzaal nog voor binnenkomst van de normale tickethouders

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show, deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.


aftermovie Niels Destadsbader 2018

Kalender

vr 06.12.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

za 07.12.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

zo 08.12.2019

Deuren - 13:00
Aanvang - 15:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Niels Destadsbader - Boven de wolken" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium