Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

Extra show op zaterdag 28 maart

Grootser dan groots, zotter dan zot

WOOWW … Helemaal overdonderd door het recordtempo waaraan de tickets voor zaterdag 4 april aan onze deur uitvliegen, kondigt Star Events samen met MNM en zot veel enthousiasme maar al te graag de komst van een tweede showdatum aan, op zaterdag 28 maart 2020!

Dus niet één, … maar TWEE ZATERDAGEN op rij zal MNM het Sportpaleis omtoveren tot de allergrootste en meest zinderende 90s & Nillies-feesttempel aller tijden! Livin’ la vida loca!

Bemachtig NU snel één van de FELBEGEERDE TICKETS voor het grootste 90s & Nillies-feest van de Benelux en party like it’s 1999 samen met je vrienden! Mis ook het unieke aanbod van de Framilie tickets (4+1 gratis!) zeker niet!

Niemand minder dan Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, Push Live (Universal Nation), DJ F.R.A.N.K. en Erwin De Nul staan alvast te popelen om het kot in vuur en vlam te steken. Ook benieuwd naar alle andere kleppers van formaat? Luister dan iedere week naar MNM en kom het als eerste te weten!

90s & NILLIES LOVERS, … LET’S GET THIS PARTY STARTED!

Tickets

Day Ticket: 42,90 euro
Framilie 4+1 FREE PACKAGE: 171,60 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 28.03.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

za 04.04.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"MNM Back to the 90s & Nillies" wordt georganiseerd door Star Events