Afficher ce site en français | View this website in English

John Fogerty

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van John Fogerty wordt verplaatst naar een latere datum

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht het concert van John Fogerty op donderdag 11 juni 2020 in Sportpaleis Antwerpen te verplaatsen naar een nieuwe, nog te bepalen datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

——

John Fogerty is een icoon in de rockgeschiedenis. Hij staat intussen vijftig jaar op de planken en dat komt hij met jou vieren op 11 juni in het Sportpaleis.

Je kent John Fogerty zonder twijfel nog als de leadzanger en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende vaardigheden als songwriter maakte hij hits zoals ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son’.

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Hij ontving ook een Grammy Award, werd liefst 8 keer genomineerd voor een Grammy en werd hij zelfs opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame én de Songwriters Hall of Fame. Daarnaast prijkt hij ook in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

John Fogerty komt op 11 juni zijn sterke muzikale reputatie bewijzen in het Sportpaleis. Zorg dat je erbij bent.

Tickets : 87 93 en 98 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 11.06.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"John Fogerty" wordt georganiseerd door Gracia Live