Afficher ce site en français | View this website in English

Cher Here We Go Again Tour 2019

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Special guest: Bright Light Bright Light

Levende legende Cher bevestigt een Europees luik van haar Here We Go Again Tour! Naast nieuwe songs uit het album ‘Dancing Queen’ brengt ze een waaier aan hits uit haar indrukwekkende repertoire. Ze houdt met haar tournee ook halt bij ons, op zaterdag 28 september in het Sportpaleis.

De iconische superster lanceerde haar carrière in de sixties als deel van Sonny & Cher. In een industrie gedomineerd door mannen wist zij zich op de voorgrond te plaatsen. Tot op vandaag wordt ze beschouwd als één van ’s werelds beste entertainers! De multi-getalenteerde Amerikaanse verkocht in haar carrière meer dan honderd miljoen platen en sleepte Grammy , Oscar en Emmy Awards in de wacht. Opnames, concerten, film, toneel, televisie en regie, Cher is werkelijk van alle markten thuis. In 2018 schitterde ze opnieuw op het grote scherm in de cinema-kaskraker ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, die als inspiratiebron dienst deed voor haar jongste album ‘Dancing Queen’.

Ontdek de zangeres van tijdloze classics als “I Got You Babe”, “If I Could Turn Back Time”, “Believe” en “Strong Enough” live in het Sportpaleis. Zonder twijfel dé must see van het najaar 2019.

Kaarten kosten 50,90, 67,70, 84,50, 101,31 en 140,50 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

CHER VIP TICKET EXPERIENCESMeer info
Dit VIP-pakket is een rechtstreeks aanbod van de artiest. Hierover wordt door Tele Ticket Service en/of de Sportpaleis Group geen communicatie gevoerd.

Kalender

za 28.09.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Cher - Here We Go Again Tour 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium