Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

Dit evenement is afgelopen.

MNM Back to the 90’s & Nillies wordt uitgesteld. Nieuwe datum nog niet gekend.

De huidige maatregelen, opgelegd door de Belgische overheid en haar onderliggende instanties, betreffende alle indoor evenementen in de maand maart, hebben uiteraard directe gevolgen voor onze eerste show van MNM Back to the 90’s & Nillies , die gepland stond op zaterdag 28 maart.
Met alle betrokken partijen werd er dan ook beslist om de show op zaterdag 28 maart samen te voegen en te verplaatsen naar de geplande show op zaterdag 4 april en indien de overheid de komende weken geen bijkomende maatregelen oplegt.
We gaan met andere woorden voor één grote show van MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 4 april. De benodigde capaciteit zal hierop afgestemd worden. De tickets voor het uitgestelde evenement op zaterdag 28 maart blijven rechtstreeks geldig voor het evenement op zaterdag 4 april en dienen niet omgeruild te worden. Ook de line-up blijft ongewijzigd.
Overtuigd hiermee de juiste beslissing te hebben genomen in het belang van jullie gezondheid en gesterkt door de massale betuigingen dat jullie toch blijven uitkijken naar het grootste feest van het jaar gaan we er op zaterdag 4 april samen nog een groter feest van maken.

Door de capaciteitsuitbreiding n.a.v. het samenvoegen van beide shows zijn er nog een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar voor MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 4 april.
Ticketkopers met bijkomende vragen kunnen contact opnemen met de organisatie via info@the90s.be

Een absolute once-in-a-lifetime MUST SEE-show

met

NELLY
ATOMIC KITTEN
DANZEL
THE UNDERDOG PROJECT
PUSH LIVE
CAPTAIN HOLLYWOOD
REGI & FRIENDS
DJ F.R.A.N.K.
VIKTOR VERHULST & KOBE ILSEN
ERWIN DENUL
PETER VAN DE VEIRE

NELLY, bekend van monsterhits als ‘Dilemma’, ‘Ride With Me’, ‘Hot In Herre’ en ‘Just A Dream’, komt voor de FIRST TIME EVER naar ons kleine België.

Twee zaterdagen op rij zal MNM het Sportpaleis omtoveren tot de allergrootste en meest zinderende 90s & Nillies-feesttempel aller tijden! Livin’ la vida loca!

Bemachtig snel één van de felbegeerde tickets voor het grootste 90s & Nillies-feest van de Benelux en party like it’s 1999 samen met je vrienden! Mis ook het unieke aanbod van de Framilie tickets (4+1 gratis!) zeker niet!

90s & NILLIES LOVERS, … LET’S GET THIS PARTY STARTED!

Tickets

Day Ticket: 42,90 euro
Framilie 4+1 FREE PACKAGE: 171,60 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 28.03.2020

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

za 04.04.2020

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"MNM Back to the 90s & Nillies" wordt georganiseerd door Star Events