Afficher ce site en français | View this website in English

André Rieu Nieuwjaarsconcert 2020

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

André Rieu kondigt met trots de nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam (11 januari, Ziggo Dome) en Antwerpen (12 januari, Sportpaleis) in 2020.

“Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen. De Nieuwjaarsconcerten zijn altijd heel bijzonder vanwege de feestelijke sfeer. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn nieuwe wereldtournee te beginnen en het nieuwe jaar in te luiden dan met mijn geliefde fans in Nederland en België!”, zegt André Rieu.

Zijn duizenden fans kunnen uitkijken naar een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera’s. En natuurlijk worden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten. Wals bijvoorbeeld mee op ‘An der schönen blauen Donau’. Er is toch geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden? Op het podium zal André Rieu worden vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor.

André Rieu gaat op tournee door Portugal, daarna treedt hij in de periode van april tot juni op in Oost- en Noord-Europa. In juli keert André terug naar zijn geliefde Vrijthof voor twaalf openluchtconcerten waar 100.000 mensen van over de hele wereld op afkomen. In september treedt André Rieu voor het eerst op in Colombia. Zijn gloednieuwe dvd ‘Love in Maastricht’, met een opname van de magische openluchtconcerten op het Vrijthof uit 2018, is onlangs verschenen. Deze dvd is verkrijgbaar in de winkel en online.

Verzeker je snel van de beste plaatsen voor het spectaculaire Nieuwjaarsconcert in Antwerpen!

Kaarten kosten 65, 75, 95, 105 en 125 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 12.01.2020

Deuren - 17:30
Aanvang - 19:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2020" wordt georganiseerd door André Rieu Productions BV