Afficher ce site en français | View this website in English

Tash Sultana Flow State World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Dit concert is geannuleerd

Door een onverwacht probleem in de planning ziet de concertorganisator zich genoodzaakt om het concert van Tash Sultana op 26 juni 2019 in het Antwerpse Sportpaleis te annuleren. Tash is zeer ontgoocheld hierover, maar de annulering kon jammer genoeg niet vermeden worden.

Ticketkopers kunnen rekenen op volledige terugbetaling. Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met alle ticketbestellers.

Klik hier voor het terugbetalingsformulier

Wil je Tash vooralsnog live aan het werk zien, dan kan je terecht op haar concert in de Ziggodome in Amsterdam, op amper 160 km en 2 uur rijden van het Sportpaleis.

Het voltallige team van Tash Sultana verontschuldigt zich voor deze gang van zaken en hoopt dat je in de nabije toekomst toch nog zal genieten van een show van Tash Sultana.

(Oorspronkelijke aankondiging)

Tash Sultana kondigt grootse shows aan doorheen Europa en de UK in het kader van haar “Flow State World Tour”.

Deze uitzonderlijke soloartieste begon incognito met live-optredens op vrije podia in bars in Melbourne, maar inmiddels speelt ze de grootste zalen en arena’s plat. Ze staat als headliner op tientallen van de meest gewaardeerde festivals. Haar homemade video’s werden inmiddels al meer dan 150 miljoen keer bekeken.

Tash mocht al vele onderscheidingen in ontvangst nemen. Ze haalde maar liefst 200 miljoen streams voor haar EP ‘Notion’, die haar goud opleverde. Ze bereikte in vele landen de top van de iTunes-charts met haar platina single ‘Jungle’ en kaapte verschillende prijzen in de wacht. Ze is te horen op de soundtrack van de FIFA 2018-game, won de prestigieuze J-Award, kreeg nominaties voor de Apra- en Aria-awards en schitterde recent nog op Coachella en Lollapalooza.

Op 31 augustus brengt Tash Sultana haar langverwachte debuutalbum ‘Flow State’ uit.

Kaarten kosten 33,50, 39, 44,50 et 50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 26.06.2019

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tash Sultana - Flow State World Tour" wordt georganiseerd door AA Productions en LAFactory by Caramba