Afficher ce site en français | View this website in English

Post Malone

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support acts: Roddy Ricch & Tyla Yaweh

Post Malone zet zijn koers naar werelddominantie ongestoord verder, terwijl hij onderweg het ene record na het andere genadeloos verpulvert. Dat doet hij o.a. met zijn tweede langspeler ‘beerbongs & bentleys’, die hem in 2019 naar Europa brengt voor een uitgebreide tournee. De tour wordt op Valentijnsdag afgetrapt in Dublin en houdt op 11 maart halt in het Sportpaleis.

De Amerikaanse superster mixt genres door mekaar tot een geheel eigen sound die tegelijk verslavend en inspirerend is. Debuutplaat ‘Stoney’ (2016) was meteen goed voor een plaatsje in de Top 10 van de Billboard 200, maar de échte wereldfaam vergaarde hij met opvolger ‘beerbongs & bentleys’, die superhits voortbracht als “Rockstar” (featuring 21 Savage), “Psycho” (featuring Ty Dolla $ign) en “Better Now”. Naast deze singles was Post ook een hele zomer lang alomtegenwoordig met het superaanstekelijke “Jackie Chan”, een straffe samenwerking met Tiësto & Dzeko.

Nadat hij dit jaar de affiche van Rock Werchter sierde, plant Post Malone in 2019 een groots indoorconcert in ons land. Afspraak op 11 maart in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 36,90, 42,50, 50,90, 62,10 en 67,70 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Rockstar VIP Package

Seated 185,30 EUR – Standing 179,70 EUR
- One premium reserved seat or general admission ticket
- VIP priority entry into the venue
- Custom Post Malone temporary tattoo pack
- Exclusive Post Malone trucker hat
- Post Malone tour poster
- Post Malone party cup
- Exclusive Post Malone VIP merchandise item
- Commemorative Post Malone tour VIP laminate
- Limited availability

Dit package is NIET OVERDRAAGBAAR en wordt NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of dit package wordt afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

ma 11.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Post Malone" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium