Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

#smokefreeconcerts: binnen rocken, buiten roken
Op dit concert worden #smokefreeconcerts-polsbandjes uitgedeeld. In samenwerking met Kom op tegen Kanker moedigen we daarmee iedereen, niet-rokers én rokers, aan om samen voor een rookvrij concert te gaan. Een concertzaal is een afgesloten publieke ruimte en daar geldt al jaren een wettelijk rookverbod. Heb je toch zin in een sigaret? Hou het dan gezellig voor iedereen en steek ze buiten op. Deel je een foto van je polsbandje online, tag die dan zeker met de hashtag #smokefreeconcerts. Meer info op www.smokefreeconcerts.be.

MNM Back to the 90s & Nillies ook op 5 april – zaterdag 6 april VOLLEDIG UITVERKOCHT

De start van de Paasvakantie belooft naar jaarlijkse traditie opnieuw een grandioos feestweekend te worden met niet 1 maar 2 keer MNM Back to the 90s & Nillies! Inderdaad, net als bij de vorige editie zal het grootste 90s-feest van het land het Sportpaleis 2 avonden helemaal laten vollopen. Na de show op zaterdag 6 april (VOLLEDIG UITVERKOCHT) is nu ook een show op vrijdag 5 april aangekondigd. Reserveer snel je plaatsen!

In 2019 gaan we opnieuw voor een memorabel event! MNM Back to the 90s & Nillies wordt andermaal een spektakel dat ieders wildste verwachtingen zal overtreffen.

Deze artiesten gaan daarvoor zorgen en het Sportpaleis opnieuw laten daveren:

GALA
FATMAN SCOOP
CRYSTAL WATERS
BART KAËLL
2 UNLIMITED
YVES DERUYTER vs DJ GHOST
THE DINKY TOYS
MAMA’S JASJE
DJ F.R.A.N.K.
ERWIN DENUL
PETER VAN DE VEIRE

Gastheer Peter Van de Veire zal ontegensprekelijk op zijn onnavolgbare wijze dit muzikaal geweld in goede banen leiden en beslist niet nalaten het entertainmentgehalte naar een ongezien hoogtepunt te tillen!

Naast de optredens komt ook het legendarische Swingpaleis opnieuw Live On Stage in het Sportpaleis. De legendarische woorden indachtig van Felice: “STOELEN AAN DE KANT! Het is tijd om te zingen, om te swingen, om gaaaaaaaaaas te geven…!” belooft de organisator dat het Swingpaleis Live On Stage een knaller van formaat zal worden! Wie de meisjes en de jongens in het panel gaan zijn, is nu nog een groot geheim en wordt binnenkort door MNM bekendgemaakt.

Afspraak op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019. Het dak van de ondertussen welgekende Antwerpse feesttent, het Sportpaleis, gaat er weer volledig af.

Verzeker dat jullie erbij zijn en koop nu de felbegeerde tickets voor deze memorabele show.

Kaarten kosten 42,90 euro.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
FRAMILIE-VOORDEELTICKET (geldig voor 5 personen): 185 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.
DE ZATERDAGSHOW IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Er zijn ook MNM Partybussen die je voor 15 euro veilig van en naar het Sportpaleis brengen. Klik hier voor info of om plaatsen op de Partybus te reserveren.

Kalender

vr 05.04.2019

Deuren - 20:00
Aanvang - 21:30

Antwerps Sportpaleis

za 06.04.2019

Deuren - 20:00
Aanvang - 21:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"MNM Back to the 90s & Nillies" wordt georganiseerd door Star Events